- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чудя се дали да си сложа обеци .. или 1 ? ...
аз пък мисля,че е хубав и ще му отива обеца.Всеки обаче си има различен вкус така,че неможеш да очакваш да получиш конкретно мнение,както виждаш всеки казва различно нещо.Нищо не ти коства да опиташ,ако не се харесаш,махаш и толкова.Една точица не е фатална.![]()
МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!
защо си си навил връзка за кецове на ръката?
и къде,за Бога изчезнаха мъжествените момчета?![]()
+100000000000Първоначално написано от brokeninside13
Сори ама ТИ СИ ЛУД!!! Ако се правиш на маймуна заради момичета, ще се сдобиеш само с крайни кифли със сбъркан живот, казвам ти!!!
Но ако го правиш за момчета, давай със все сила...
ПП ето ти снимка с халка...
Кликни...
БТВ, пробвай да ходиш без гел или каквото там за коса, без бели тесни парцалчета и, РАЗБИРА СЕ, без тези женски очила. Според мене ще ти върви...
ППП На момчета с къса коса най-малко им върви...
dude, не се превземай само .. не ме кефят женствено настроените 'момченца', а и е цял пропуск, че нямаш обеца.
Визията ти крещи, че си ляв.
Аз мисля, че е по-добре да не се пробиваш, ще станеш 1 от многото, не че в момента не си тръгнал натам ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
+1Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
![]()
*Just me*
Всеки с мнението си....Ти си готин и така но и обеца ще ти отива![]()
*Just me*
М не, и аз не мисля че с обица ще ти отива. И както казаха и преди мен, ако махнеш тези 'яки' цайси и гривните, според мен ще си много по - добре ((:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Сигурно прекарваш по половин час пред огледалото, за да изправиш и намажеш с гел косицата.. С тези очилца и пози една обица само би ти довършила лявата визия, както казаха преди мен...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
От къде, по дяволите, я изровичкахте тая тема?![]()
Момчето със сигурност вече си е взело решението преди много време и едва ли ще прочете сегашните отговори, ако въобще погледне или се сети за темата.
Иначе момчето верно си е леко ляво - не ме кефат тия прически, пък да не говорим за снимката, която е дал. : D
Лелеее, верно беАма и аз съм една патка..
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
сложи си сложи си много ще ти отива според мен ама някоя в тон с очилата![]()
горе на хрущяла.. топче?
мисля , че е по приемливо.
ла-ла-ла
Мале хора всеки с мнението си,ама момчета с прическа и обеца са ми ужасно СЛАДКИ![]()
. Разбирасе зависи и от самото момче(лице и т.н. ;д ) .