.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: въпросче:)

Супер фен Аватара на Me4encety

въпросче:)

става въпрос за едно момче той е гадже на една приятелка и не съм сигурна но може и да си падам по него на външен вид не го харесвам но просто като го чуя как и говори имам предвид той е толкова мил с нея прави и комплименти и е страшно нежен и си представям как момчето по което съм сигурна че харесвам и говори така и ми става едно леко като и каже нещо сладко.според вас падам ли си по него или просто искам някой такъв като него за гадже?

Супер фен Аватара на slicky

Re: въпросче:)

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    става въпрос за едно момче той е гадже на една приятелка и не съм сигурна но може и да си падам по него на външен вид не го харесвам но просто като го чуя как и говори имам предвид той е толкова мил с нея прави и комплименти и е страшно нежен и си представям как момчето по което съм сигурна че харесвам и говори така и ми става едно леко като и каже нещо сладко.според вас падам ли си по него или просто искам някой такъв като него за гадже?
    просто ме разби.Някъкви други хора да кажат дали си падаш по него или не.Нито те познаваме. нито нищо.Все пак помисли,че ако му станеш гадже ще нарраниш приятелката си и ще се скарате.Така че,търси подобно на него,като ти харесват такъв тип

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    1.Доста е тъпо да питаш във форум дали го харесваш.
    2. И да го искаш, и да не го искаш- той си има гадже.
    3. За препинателни знаци чувала ли си!?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мм лично аз мисля, че искаш някой като него до себе си!
    И другите кво бе? Не може ли да пита??
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"
    If you ain't first, you're last!

Re: въпросче:)

Цитирай Първоначално написано от Me4encety

vazmojno e da si pada6 po nego...na kolko e ot tvoeto dsk li e dai podrobnosti....

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Глупаво разсъждаваш.Не се занимавай с гаджето на приятелката си,защото това не е харесване.Фактът,че харесваш гласът му,не означава,че си влюбена.Не му проваляй връзката.

Мега фен Аватара на ameli
    Ти не знаеш какво точно искаш, че ние ли ..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на Me4encety
    на 16 и е от моето даскало

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

бее и при мене го е имало това... гаджето на някоя друга е супер добър с нея и т.н. ии понеже вече си намерила такъв ( гаджето на твойта фр) какъвто почти всяка иска... искаш него понеже знаеш че става като мъж,приятел любовник и т.н. ама по хубаво не се занимавай с него... едно че ако тръгне с теб и остави нея означава че е супер боклук 2ро приятеката ти...

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    По- вероятно и просто да ти харесва като тип, не че си влюбена м него.... все пак и да го харесваш, зает е
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си