- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 година способна ли е да промени човек до неузнаваемост?
От казаното следва,че никой не може да твърди,че познава "добре" някого?
В смисъл заблуждаваш се,че познаваш определен човек,а май излиза,че опознаваме у хората или приятелите си онези черти от характера,които ни харесват и искаме да опознаем.Наистина жалко!![]()
Повечето от вас бяха написали,че е възможно дори и за по-кратко време...Но аз не говоря за малка промяна...имам чувството,че пред мен стой непознат,който изобщо не ми харесва!!!Винаги сме отбягвали такива хора,а сега той се превърна в един от тях...
Не знам какво да мисля,нито дали изобщо има смисъл да се опитва нещо,май той си е продължил по пътя,а сега е мой ред аз да си избера път...но май няма да е като неговия....![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
^ Изборът е твой..Или си с него и рано или късно ставаш негово подобие или пък,както казах се опитваш ти да го промениш към по-добро,с ясната представа,че може и нищо да не се получи...Вторият вариант е да си отстояваш мнението,възгледите и позициите и да си поемеш по своя път в с някои,който ще е в твоята категорияСама си прецени кое е по-добре за теб,макар че мисля,че е пределно ясно кое е правилният избор...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Секунда е достатъчна, за да промени човек до неузнаваемост...
Да, поведенческия характер може да се промени за 5 дни (времето за изграждането на навик). Нивата на социална отпуснатост си променят дооста бързо, ако пича намери голяма компания и се запознава с 10-20 нови хора на ден - 2-3 месеца
Хорате се променят едни към добро други към по-лошо,но човек търпи развитие...