.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

1 година способна ли е да промени човек до неузнаваемост?

Случвало ли Ви се е да познавате човека до вас от малък,да знаете всичко за него...и в един момент имате чувството,че пред вас стой друг човек?Някой съвсем различен.Някой със съвсем различни ценности?!
    Първо помислих,добре това може да е знак,че е порастнал или знам ли..?
    Но после се поогледах наоколо и забелязах,че всички са се променили.Изобщо не приличат на себе си!Знам,че звучи супер объркано...това ми е ясно за това и пускам тема.
    Навява ме мисълта,че промяната е в мен,но не е.Странно но факт.
    Не знам...просто ми се струва жалко,всички са станали..."прагматици"..."не защитавай този,защото е загубена кауза!!"---думи на човек,който беше състрадателен,но..беше.
    1 година способна ли е да промени човек до неузнаваемост?
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Ами какво да ти кажа.. С бившият ми не ходим вече 5 месеца и той е станал адски различен, няма нищо общо с това, което беше докато бяхме заедно. Дали защото се прави, че не му пука, не знам.. Но всички го забелязват това нещо.. Така, че може и то за много кратко време..
    Времето е еднакво за всички, всичко е въпрос на организация.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Не. Може и да ми се е случвало, но винаги очаквам всичко от всички.

Guest
    Не знам.

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Ако в3има наркотици може и 3а 3 месеца да стане друг.....
    Другия вариант е не иска да те вижда щот си 3ле

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Точно един месец е достатъчен за да се изкорени един навик или да се създаде нов. Същото важи и за черти от характера. Така че на въпроса ти - да напълно възможно и реално е.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Направо седмица-две са възможни да направя промяна. Преживявал съм го с близък човек, ужасно е.

С времето си изграждаш очакване за хората като цяло, обаче, и не ти прави толкова впечатление.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Възможно е .. Зависи от средата, хората, с които се мотае .. Родителите .. Живота му/й като цяло .. Зависи от много неща, но лично според мен е съвсем възможно и понякога наистина е жалко ..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не смятам, че е възможно. По-скоро ще да са се появили фактори, които да изкарат до сега скрита част от него на светло. Дори е по-възможно той сам да не е осъзнавал, че подтиска част от себе си. Имам предвид, че промяната само изглежда промяна. И така казано ми се е случвало и то не за една година, а за няколко месеца. Неприятно е да презираш настоящия мироглед на някогашния си най-добър приятел.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен
    Град
    Shumen
    Един фр, като види цигара я къса а пък след 1 год (бях си сменил адреса и училището) като се видяхме: в едната рака бира в другата цигара
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от danchobg
    Един фр, като види цигара я къса а пък след 1 год (бях си сменил адреса и училището) като се видяхме: в едната рака бира в другата цигара
    Да бе,сега всички са правят на гангстери пушейки,пиейки и т.н...

По темата,естествено дори за 2 седмици може да се промени,за месец,два...Зависи от средата
    Не напразно има една ПОГОВОРКА.

С какъвто се сабереш,такъв ставаш.

Да дам пример,примерно фр-то ти е бил приличен,ученик не се забърквал в идиотщини туй онуй,и един миг влиза в друго училище нов клас нови хора...и ако те са с лоши навици и характери и той става такъв ако дружи с тях.
    (\ /)
    (^.^)
    (> <).

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Аз пък съм на мнение, че е възможно от части...например някои черти от характера, навици и такива неща.., но това обикновенно е в зависимост от хората, с които излизаш и така нататък.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на fenasf
    Да.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Що за въпрос, разбира се, че да! : )

Хората се променят под влиянието на някакъв фактор. Замисли се имало ли е фактор, който наистина може да промени човек до такава степен. Според мен фактори които да променят човек коренно почти не съществуват. Съществуват фактори които могат да го променят временно. Тоесто докато е под влиянието им. След като фактора изчезне, game over.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666
    Възможно е .. Зависи от средата, хората, с които се мотае .. Родителите .. Живота му/й като цяло .. Зависи от много неща, но лично според мен е съвсем възможно и понякога наистина е жалко ..

Мда... Познавам човек, който за доста по-малко от година се промени до неузнаваемост... От един невероятен човек стана един грубиян..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

годините не променят човека.... човека променя човека.

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Не времето е важно,а причините поради които се променя.Това с промяната е относително,защото всеки човек има представа как би искала да се държи човека до нея или приятелите и.И точно тук се получава така че когато той или тя не са това което ти очакваш или правиш опити да ги промениш и те да се приспособят към теб или ги зарязваш търсейки слдващия.(следващата)

Чак до неузнаваемост не мисля, но ДА 1 година може да промени човек доста. Когато тръгнах с момчето , с което съм сега (1г. и 7 мес . ) той беше КОРЕННО различен.Нищо общо със сега. За мое щастие се промени само и единствено към по-добро. : ) Иначе да, хората се променят различно, в различно време.

Град
    Lap Of The Gods
    Хъх, при добро желание, човек може да се промени и за един ден.

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Супер фен Аватара на Di
    Да,може
    пример с мен
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да,напълно възможно е...За мен има 2 варианта:
    1.Променяш се,защото виждаш,че всички около теб са с някакви измислени "ценностни" системи и предпочиташ да се приравниш на тяхното ниво,за да си "един от тях",а не да отстояваш възгледите си и да си НАД тях(интелеклтуално,емоцион ално и т.н.)
    2.Бил си един или изобщо си си бил такъв и си намерил правилната среда за теб и си се променил/запазил към по-добро...След това намираш друга среда и стигаме до горепосочената причина...И най-лошото е,че това започва да ти харесва и да го възприемаш за нормално...

Хората се променят под влияние на различни фактори и среди,или просто са си били такива на подсъзнателно ниво и по-късно това се "отключва" в тях...Жалко,но факт..
    Но това си е техен личен избор и нямаме право да ги съдим..Това си е техният живот и дори да не ни харесва решението им трябва да го приемем...Или,ако сме достатъчно силни да хабим нерви,време и усилия,се опитваме да ги променим с ясното съзнание,че може това да не стане...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Виждала съм как човек променя ценностите си за часове, а какво остава за година..
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    висичко е възможно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си