- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хранителни добавки - ПРОТЕИН
решен съм да си купувам хранителни добавки,защото дневното меню не ми е много добро ... смисъл ям си по бая,но месото рядко се среща а до яйца секи ден по 2-3 ...
та така като отида в спортния кво да искам кво ми бихте препоръчали ..
нещо качествено дето ще има полза от него имам предвид ПРОТЕИН креатин и такива боклуци дето те помпат с вода не искам ! искам да си заместя яденето вместо да ям месо да зимам хран. добавки мога да давам по 50-60 лева на месец
Кажи си килограмите и ръста.
Без месо НЕ СТАВА - само да знаеш.
http://power-bg.com/index.php?main_p...a1b02d282aa19c
Ако го пиеш сутрин и след фитнес (3 пъти на седмица) ще ти стигне за 2 месеца![]()
тези,които ти е посочил са наистина добри-поне така казватПървоначално написано от CircleOfPain
Аз пих на същата фирма профешънала, сега взех изолата че е по-изгоден... Взех го с прайсмач за 69 лв![]()
ти си боленПървоначално написано от PIMP88
![]()
Omnadren венозно FTWПървоначално написано от fatrat
![]()
![]()
![]()
![]()
Момчето го взехте за мезе..
+тест. енантат+дека дураболин+анавар+винстрол!Първоначално написано от PIMP88
сигурен сам, че стероидите,които ги пишете незнаете закакво служат а само имената..Относно пича с темата,креатина ако те помпаше с вода нямаше да се тровим с метан и разни други химии..Протеин можеш да пиеш преди и след тренировка(суроватъчен).Съ о креатина го пренебрегваш, но той е най - купуваната добавка след протеина сигурно(Дава ти доста сила, а водата пиеш по 1 -2 кафета на ден и забравяш)
начи така да уточня ходя от 5 месеца на фитнес и съм напреднал ...
не се храня много много правилно и затова искам да наваксам със протеин,но хич несъм запознат с тези неща.
няма ли варянт да взимам нещо качествено което да струва не повече от 30-40 лева и да ми стига за 1 месец ?
смисъл секи месец да си го взимам и да го пия някъде 3пъти в седмицата
години 15
ръст 1.82-3
кг 73-4
имам предвид това дето circle of pain го написа самоче в по-малко количество за по-малка цена
Малките дози за изкючително НЕизгодни, примерно ако за 90 лева можеш да си вземеш протеин 2,250кг то за 45 ще си вземеш същия обаче 908 грама...
Което стига за 2-3 седмици
Така, струва ми се, че искаш ем хуя в дупето, ем душата у небето.Не става така брат.За 30-40 лева не можеш да си вземеш нищо, което да си заслужава.ХРАНИТЕЛНА добавка,ако не можеш да си ги позволиш - просто ги инвестирай в храна.Йок кирия, ако си вземеш протеин или там каквото и да било, пък храната ти куца.Наблягай на месни изделия,ориз,картофи като не забравяй супите, плодовете и зеленчуците.Ако държиш да качваш чисто, ще ти се наложи да ограничиш газираното и сладкото.Първоначално написано от HandOFDooM
еми аз сладко и газирано немисля да ограничавам щото съм си слаб имам предивд пресата на коремата си ми личи добре и съм слаб като видя,че почва да се губи сигурно ще спра ...Първоначално написано от TheRestorer
та ако зема 1200-300 грама ще стигат ли за месец?
Ако ходиш 3 пъти на седмица на фитнес, една доза е 30грама=>
на седмица 7дози да пиеш сутринта и 3 дози след фитнес=>300 грама на седмица. Значи ще стигне точно за 1 месец. Само гледай да е добра марка
Ако наистина си в период на качването - поне спри газираното.То ти дава чувство за ситост - нещо, което при теб не е хубаво, а не ти дава нищо полезно от друга страна.Ще изпиеш 1 литър безалкохолно и час-два си сит.Не се храниш и съответно не качваш.Следиш ми мисълта![]()