.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем с момиче .. хмм

Здравейте.Значи има едно момиче , което харесвам.7 клас съм.Няма си приятел и до тук зелене светлина.Обаче като отида при нея незнам какво да и кажа , не съм като дърво обаче просто незнам какво да и кажа.Как да подходя към тази ситуация , на една възраст сме??

Супер фен Аватара на Me4encety
    емиии питай я за там за някфи тъпотии примерно кфа музика слуша кой и е любимият испълнител и такаа

Re: Проблем с момиче .. хмм

Цитирай Първоначално написано от pr0dator1
    Здравейте.Значи има едно момиче , което харесвам.7 клас съм.Няма си приятел и до тук зелене светлина.Обаче като отида при нея незнам какво да и кажа , не съм като дърво обаче просто незнам какво да и кажа.Как да подходя към тази ситуация , на една възраст сме??

obiknovenni repliki kat zdr i tn....pitai q kakvo prai prez svobodnoto si vreme takiva a ti koi klas si

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Супер фен Аватара на Di

Re: Проблем с момиче .. хмм

Цитирай Първоначално написано от flearness
    Цитирай Първоначално написано от pr0dator1

obiknovenni repliki kat zdr i tn....pitai q kakvo prai prez svobodnoto si vreme takiva a ti koi klas si
    яко трудно
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на ameli
    - Какъв час имаме сега?
    - Музика
    - Аха, супер.. ти какво слушаш
    - Рок
    - А, и аз така..
    - Кои са ти любимите.. бла бла

То много трудно..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

хващаш я за задника и казваш:ела с мен до тоалетната..ако е курва ще дойде,ако е свясна ще те удари.поне ше разбереш що за човек е,после ще идеш и ще и се извиниш за въпроса и ще я заговориш 2-ри път
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Цитирай Първоначално написано от nniicckkoo
    Хващаш я за задника, и казваш :
    - Ела с мен до тоалетната! Ако е .... ще дойде, ако е свясна ще те удари! Поне ще разбереш що за човек е, после ще идеш, и ще и се извиниш за въпроса, после ще я заговориш втори път!
    Хахаха, много добър съвет!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Заговори я,питай я как е,попитай я дали иска да се видите извън училище-например на разходка или кафе.

Ами ако не се познавате - може да отидеш и да я попиташ дали иска да се запознаете.
    А ако вече се познавате - обичайните въпроси: как си, кво правиш, това-онова.
    Може дори да я помолиш да излезете на кафе за по-голямо сближаване.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

станете фр послушаи горните коментари и я питаи разн неща за нея след тва си разменете скаипа и накрая вметни да излезните с фр после я покани на кафе и така ако и тя испитва същото към теб може да се получи

Цитирай Първоначално написано от nniicckkoo
    хващаш я за задника и казваш:ела с мен до тоалетната..ако е к***а ще дойде,ако е свясна ще те удари.поне ше разбереш що за човек е,после ще идеш и ще и се извиниш за въпроса и ще я заговориш 2-ри път
    Justin Drew Bieber

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си