- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я заговоря и така нататък????
Тази година се преместих в друго училище и в един час седя до едно много красиво момиче.Но не се познаваме много-много и няма никакъв разговор помежду ни.За сега ме е питала от къде идвам и как е било там и това е .Според вас как тя би могла да ме опознае по бързо и след това да започвам със забиванията и флиртовете.
Не забивай момиче от класа си. Приятелски съвет от човек в същото положение като теб.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от fenasf
![]()
Азис - Хоп [music]
Е защо???Какъв е проблема
Мое да ти е къса пишката и после щре разправя наляво и надясно от което ще комплексираш, след което следва самоубийство...хм това май не е лояа идея. Дано да се hookup-нете...
Иначе 1 въпрос имам? Ти може ли да седия до някой 45мин и да не можея да го заговория бе? Къф човек си ти? За какво си на тая земя? Да ядея и сереш ли? Вземай се в ръце и почвай да действая малко по смело или просто напусни!
Абе аз питам откога е в тва даскало ,откъде идва и т.н.т. ,но тя отговаря само с по 2,3 думи ...Първоначално написано от GregoryHouse
Затова питам как да се сприятелиме просто пък после ще мисля за другото.
Ае ти не разбираш, той сега само не знае как да опипа почвата, ама иначе като почнат едни "забивания и флиртове"... Знаеш ли къв е сваляч?Първоначално написано от GregoryHouse
НЕ влизай в графа приятели! Голяма грешка!Първоначално написано от SharkBg
Приятел,недей да занимаваш момиче от класа ти.Няма да доведе до нищо хубаво.
Приятелски съвет.
Какво имаш в предвид с това твое мнение? Интересно ми е , защото не схванах за какво точно е забележката ти относно отношение на това конкретно момче към това момичеПървоначално написано от GregoryHouse
по темата : Нидей!!
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!
Има предвид, че ако момче стане приятел с момиче, шансовете му за повече са почти нулеви.Първоначално написано от epicfailbg
Влезея ли един път в графа Приятели, обикновено си заседваш там...И като след 1-2-3 месеца,години,века решиш да минеш на другата графа - Гадже ...Oh my...ГРЕДА! Първи вече не си толкова интересен ...абе кфо обясняям. Като искаш кажи на някоя дет си приятел с нея и нищо повече, но да се познавате от повечко време, че искаш да сте гаджете и гледай реакцията. Шанс за успех - мизерен. Ако иская пиятел - сприятеляваш се, ако иская гадже - сваляш. Simple as that...
Принципно да.... срамежлив съм докато не се опозная с човек и не разбера що за създани е и този период трае доста време .....Първоначално написано от sabaton94
Relax! Разбрах те и благодаря за отговора. Тук си напълно прав!Първоначално написано от GregoryHouse
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!
еми тогава се научи първо как да говориш свободно с всички, не само с майка ти и баща ти, тогава чак тръгни да си търсиш приятелка. не очаквай ти като отидеш при нея и тя веднага да тръгне да ти говори всякакви простотии, само 'щото си благоволил да отидеш при нея и да докажеш 'къв си мъж.
Е щом казваш .. тогава нека щом стои от няколко дена до нея да тръгне с нея и да си казват "обичам те обичам те" а да се познават от една седмицаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
И аз това те съветвам. Вече се опарих веднъж и много съжалявам ..Първоначално написано от fenasf
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!