.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Как да я заговоря и така нататък????

Тази година се преместих в друго училище и в един час седя до едно много красиво момиче.Но не се познаваме много-много и няма никакъв разговор помежду ни.За сега ме е питала от къде идвам и как е било там и това е .Според вас как тя би могла да ме опознае по бързо и след това да започвам със забиванията и флиртовете.

Супер фен Аватара на fenasf
    Не забивай момиче от класа си. Приятелски съвет от човек в същото положение като теб.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Не забивай момиче от класа си. Приятелски съвет от човек в същото положение като теб.
    Азис - Хоп [music]

Е защо???Какъв е проблема

Мое да ти е къса пишката и после щре разправя наляво и надясно от което ще комплексираш, след което следва самоубийство...хм това май не е лояа идея. Дано да се hookup-нете...

Иначе 1 въпрос имам? Ти може ли да седия до някой 45мин и да не можея да го заговория бе? Къф човек си ти? За какво си на тая земя? Да ядея и сереш ли? Вземай се в ръце и почвай да действая малко по смело или просто напусни!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    [color=red]Иначе 1 въпрос имам? Ти може ли да седия до някой 45мин и да не можея да го заговория бе? Къф човек си ти? [color]
    Абе аз питам откога е в тва даскало ,откъде идва и т.н.т. ,но тя отговаря само с по 2,3 думи ...
    Затова питам как да се сприятелиме просто пък после ще мисля за другото.

Мое да ти е къса пишката и после щре разправя наляво и надясно от което ще комплексираш, след което следва самоубийство...хм това май не е лояа идея. Дано да се hookup-нете...

Иначе 1 въпрос имам? Ти може ли да седия до някой 45мин и да не можея да го заговория бе? Къф човек си ти? За какво си на тая земя? Да ядея и сереш ли? Вземай се в ръце и почвай да действая малко по смело или просто напусни!
    Ае ти не разбираш, той сега само не знае как да опипа почвата, ама иначе като почнат едни "забивания и флиртове"... Знаеш ли къв е сваляч?

Цитирай Първоначално написано от SharkBg
    [color=red]Иначе 1 въпрос имам? Ти може ли да седия до някой 45мин и да не можея да го заговория бе? Къф човек си ти? [color]
    Абе аз питам откога е в тва даскало ,откъде идва и т.н.т. ,но тя отговаря само с по 2,3 думи ...
    Затова питам как да се сприятелиме просто пък после ще мисля за другото.
    НЕ влизай в графа приятели! Голяма грешка!

Lupus in fabula

Приятел,недей да занимаваш момиче от класа ти.Няма да доведе до нищо хубаво .
    Приятелски съвет.

Какво имаш в предвид с това твое мнение? Интересно ми е , защото не схванах за какво точно е забележката ти относно отношение на това конкретно момче към това момиче

по темата : Нидей!!
    Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
    ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
    Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
    Модератори , направете нещо!

Цитирай Първоначално написано от epicfailbg
    Какво имаш в предвид с това твое мнение? Интересно ми е , защото не схванах за какво точно е забележката ти относно отношение на това конкретно момче към това момиче

по темата : Нидей!!
    Има предвид, че ако момче стане приятел с момиче, шансовете му за повече са почти нулеви.

Влезея ли един път в графа Приятели, обикновено си заседваш там...И като след 1-2-3 месеца,години,века решиш да минеш на другата графа - Гадже ...Oh my...ГРЕДА! Първи вече не си толкова интересен ...абе кфо обясняям. Като искаш кажи на някоя дет си приятел с нея и нищо повече, но да се познавате от повечко време, че искаш да сте гаджете и гледай реакцията. Шанс за успех - мизерен. Ако иская пиятел - сприятеляваш се, ако иская гадже - сваляш. Simple as that...

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от sabaton94
    Ае ти не разбираш, той сега само не знае как да опипа почвата, ама иначе като почнат едни "забивания и флиртове"... Знаеш ли къв е сваляч?
    Принципно да.... срамежлив съм докато не се опозная с човек и не разбера що за създани е и този период трае доста време .....

...абе кфо обясняям.
    Relax! Разбрах те и благодаря за отговора. Тук си напълно прав!
    Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
    ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
    Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
    Модератори , направете нещо!

еми тогава се научи първо как да говориш свободно с всички, не само с майка ти и баща ти, тогава чак тръгни да си търсиш приятелка. не очаквай ти като отидеш при нея и тя веднага да тръгне да ти говори всякакви простотии, само 'щото си благоволил да отидеш при нея и да докажеш 'къв си мъж.

Влезея ли един път в графа Приятели, обикновено си заседваш там...И като след 1-2-3 месеца,години,века решиш да минеш на другата графа - Гадже ...Oh my...ГРЕДА! Първи вече не си толкова интересен ...абе кфо обясняям. Като искаш кажи на някоя дет си приятел с нея и нищо повече, но да се познавате от повечко време, че искаш да сте гаджете и гледай реакцията. Шанс за успех - мизерен. Ако иская пиятел - сприятеляваш се, ако иская гадже - сваляш. Simple as that...
    Е щом казваш .. тогава нека щом стои от няколко дена до нея да тръгне с нея и да си казват "обичам те обичам те" а да се познават от една седмица

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    И аз това те съветвам. Вече се опарих веднъж и много съжалявам ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си