.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ако трябва да съм честна не си постъпила добре. Искаш сериозна връзка с него, но си му се пуснала веднага => в момента има голяма вероятност да те мисли за лесна и да си те привиква само когато му се д***е... или изобщо да не те потърси ако му е било само за бройката Ако искаш да си оправиш репутацията (доколкото е възможно) не го търси и не се занимавай. Ако той те потърси отново с цел "секс" не му се давай толкова лесно и бързо... Дърпай му се малко и поговорете за това, че не искаш само сексуална връзка. Ако почне да се офлянква значи просто е искал само да те мине, ако ли не - нещата сами ще се наредят

П.П. Следващия път бъди малко по-сдържана и обмисляй нещата - недей да се пускаш толкова лесно ако не искаш да ти излезе лошо име

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    От самото начало си оплескала нещата-искаш връзка,а се пускаш само за секс..Действията и желанията ти си противоречат...Ако искаш да пооправиш положението доколкото е възможно,HE му звъни и не го търси изобщо..Изчакай той да те потърси и,ако е само за секс му кажи,че искаш да пиете кафе и няма да стане толкова лесно..Постарай се да се опознаете и след това говори с него,че не искаш само секс,а връзка..Ако се навие ок,ако се уплаши и избяга не се сърди,сама си си постелила така с лекото държание в началото...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Абе мила незнам но аз съм близо от година в същата ситуация,в началото чисто и просто секс без обвързвания и то по мое желание не желаех сериозна връзка... отново!Но явно аз самата не разбирах какво правя и какво щеше да се случи,секс исках секс получих,ама пустата аз взех че се влюбих...а от него ни вест ..ни звук,да не казвам,че се виждаме на година сигурно ... ами айде че си разказах историйката ...да премина към моя съвет а той е ...не се мъчи много,не го мисли ....ако ви е писано ще стане между вас ако не здраве да е ...а за каква те има и каква си в неговите очи ...не те е*е ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си