- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Крия, че искам връзка вместо само секс
От самото начало си оплескала нещата-искаш връзка,а се пускаш само за секс..Действията и желанията ти си противоречат...Ако искаш да пооправиш положението доколкото е възможно,HE му звъни и не го търси изобщо..Изчакай той да те потърси и,ако е само за секс му кажи,че искаш да пиете кафе и няма да стане толкова лесно..Постарай се да се опознаете и след това говори с него,че не искаш само секс,а връзка..Ако се навие ок,ако се уплаши и избяга не се сърди,сама си си постелила така с лекото държание в началото...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Абе мила незнам но аз съм близо от година в същата ситуация,в началото чисто и просто секс без обвързвания и то по мое желание не желаех сериозна връзка... отново!Но явно аз самата не разбирах какво правя и какво щеше да се случи,секс исках секс получих,ама пустата аз взех че се влюбих...а от него ни вест ..ни звук,да не казвам,че се виждаме на година сигурно ... ами айде че си разказах историйката ...да премина към моя съвет а той е ...не се мъчи много,не го мисли ....ако ви е писано ще стане между вас ако не здраве да е ...а за каква те има и каква си в неговите очи ...не те е*е ....![]()