- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Крия, че искам връзка вместо само секс
(Не, темата не е за секс раздела.)
Харесвам едно момче от (Х) 2 месеца, обаче непрекъснато ми даваше противоречиви знаци. Занимаваше една моя "приятелка" - Y, а пък тя ми повтаряше непрекъснато, че Х ме харесвал и т.н. Отсъствах 1 месец от града и когато се върнах, тя ми излезе с оправданието, че било "благородна лъжа" и че Х всъщност харесвал нея. А нито са се целували, нито нищо.
3 дена ходих с един от най-добрите му приятели, четиримата с другото момиче сме си компания. Скъсах с момчето поради куп причини, но той още иска да се върна при него... (Не спах с него.) Както и да е, не издържах, початих си сериозно с Х и след 4 дни по уговорка се озовах в дома му, където правихме секс... Убедена съм, че му беше за пръв път. След акта си говорехме разни неща и той спомена 2 пъти думата "следващия път, когато правим секс и т.н.". А всъщност се бяхме разбрали само за секс, защото не искал връзка и не знам си какво. По време на разговора случайно стана дума за Y и Х той беше поразен, когато му казах, че е влюбена в него (което е истина). Обясняваше ми, че не е негов тип, че е прекалено свита за него, че той така (с разни зарибявки) си говори с абсолютно всички и т.н. Бившият ми също потвърди това (а той не знае за секса ми с Х).
Х явно не иска връзка, макар че смятах, че ще му променя решението (не със секс, а с друго, но не сме се виждали насаме!). Едва ли бившият го притеснява толкова, би било глупаво оправдание, но може би е това? Аз самата не съм говорила с Х за връзка между нас двамата, просто не ми се рискува, може хептен да се изолира от мен. За "следващия път" каза "ми ддз някой ден може ако искаш", че му харесало много, че ще чака да станем първа смяна октомври месец, баща му щял да си идва у тях преди обед неочаквано и т.н.
Може би греша за него, но като характер ми допада и бих искала връзка с такъв човек... Може и да се заблуждавам. Сега се игнорираме общо взето, а като излезем в компанията, се държим странно. На шега се заяждаме за най-дребното, правим си масажи, прегръдки има от време на време... На всичкото отгоре прави намеци за сексуалния ми опит (а съм била с един освен него, връзката беше сериозна).
Да изчакам ли той да ме потърси? (Нямам навика да досаждам.) Не е имал приятелка май от доста време по думите на бившия (ако изобщо е имал!), възможно е да е пълен задръстеняк, без да подозирам...
^ Сигурно... Една приятелка ми каза: "Нали ти е било яко, какво ти пука?" Май избързах със секса и си окепазих репутацията пред него.![]()
Ае ти нямали да млъкнеш ве? Като нямаш какво да пишеш не пиши бе деба...виж регнал си се края На август и за 1 месец си писал 1300 поста? Е ти нормален ли си?Смотаняк,ранкаджия млъкни,писна ми от твойте постове.Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
По темата:Не мога да кажа нищо...нямаше да пиша защото нямам как да помогна...ама заради тоя токсик...н се сдържах...
Дано да получиш адекватни отговори,съвети,мнения.
(\ /)
(^.^)
(> <).
Прави се секс с момчето и не му разваляй живота с любовни афери и такива глупости..ако той иска нещо др освен секс значи е адски прост и объркан и не иска най-доброто от живота...
Мое мнение -> др. освен секс на тоя етап не ми тря![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Това е като уравнение с две неизвестни.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
^ Да напрайме система и да заместиме?
Ма той още не е поискал втори рунд.А ставам нетърпелива... А не искам да нахалствам и да го принуждавам.
![]()
Опа, темата стана за "Секс".
Първоначално написано от noname17
ама овцо , ти като си с 20 мнения за голем ли се имаш ма ..
баси точката
![]()
Абе мърлио,аз да не пиша на всяка тема бе куфар смотан.За разлика от тебе след всеки пост 2 думи.Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
Скафандер аре иди да спиш немога да те гледам бати и тъпунгера.
(\ /)
(^.^)
(> <).
яла в кофата че тука 6а ме баннат маПървоначално написано от noname17
![]()
А късмет де...чакам да изядеш бана...и ще дигна купон.Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
(\ /)
(^.^)
(> <).
Айде Айде кофата тебе чака.
Няма да пиша в таз тема повече безсмислени мнения заради тебе...поне не мисля за това дали отгоре ще ми пише Новак Фен или При мега фен ли каквото си пише.
Не е важно колко мнения си писал,а колко съвети си успял да дадеж и до колко другите които сапрочели твои отговор са се информирали.
А за в момента нямаш и 1 пост с който човек може да те споменее
освен да те псувам де...
ПП: Не изяде 1 банн мамицата му да ти дойде акъла.
(\ /)
(^.^)
(> <).
^Аве то винаги има с кого да се таковам, мамка му, бившият ми е готов вързал, обаче после как двамата ще ги гледам в очите като сме в компания, не знам!
Никва връзка с никого от тях и това ще е май. АМА ИСКАААААААААМ Х.
![]()
Troll...![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Ако трябва да съм честна не си постъпила добре. Искаш сериозна връзка с него, но си му се пуснала веднага => в момента има голяма вероятност да те мисли за лесна и да си те привиква само когато му се д***е... или изобщо да не те потърси ако му е било само за бройкатаАко искаш да си оправиш репутацията (доколкото е възможно) не го търси и не се занимавай. Ако той те потърси отново с цел "секс" не му се давай толкова лесно и бързо... Дърпай му се малко и поговорете за това, че не искаш само сексуална връзка. Ако почне да се офлянква значи просто е искал само да те мине, ако ли не - нещата сами ще се наредят
![]()
П.П. Следващия път бъди малко по-сдържана и обмисляй нещата - недей да се пускаш толкова лесно ако не искаш да ти излезе лошо име
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Забавлявай се и не си товари главата с глупости. Бъди по - импулсивна. Ама после пускай импулса да си иде и не се филмирай излишно.![]()
абе остави не6ата така за сега,времето 6е покаже дали 6е имате връзка или не,ама по-добре кажи на приятелката си,че той не я харесва,не и казвай за секса,просто и кажи,че бившия ти е казaл
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тоя пич е малумен ! незнам откъде се намериха тоя и индивида пимп88 ама са пълни малумнициПървоначално написано от noname17
Сложен е твоя филм, и неизвестните са прекалено много.![]()