.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: диета.. :X

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

диета.. :X

Здравейте. Ще го давам по-накратко Проблема е,че съм 52 кг. и съм висока 1.58 (да уточня,че килограмите не ми личат, слабичка съм си ) но все пак искам да поотслабна, не искам да съм 52 кг. Таа, ще ми предложите ли някаква диета? Щото от утре мисля да съм само на активия и плодове. Понеже нямам много време да спортувам.

ПП: Мерси предварително.

Супер фен Аватара на gabi_94
    90 дневната! Сравнително лесна е за спазване, не е нужно да я караш 90 дни, а само толкова, колкото са ти достатъчни за идеалното тегло.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Пловдив
    Аз мразя диети макар че независимо колко в вредно имам склонността към гладуване , по-го понасям от ограничението в някои храни само не го правя вече де, ама тази 90-дневната ми изглежда добре....разни приятелки преди бала я правиха, при по-сериозните имаше ефект
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен Аватара на Infinity
    Или 90 дневната , или просто спазвай свой собствен стриктен режим , като включиш в него храни , от които знаеш , че не пълнееш.
    Не се храни със въглехидрати след 3-4 следобед , примерно.
    Нека закуската да ти бъде най-стабилното ядене , за обяд пилешко / риба + зеленчук ,а вечерята може да ти е една хубава зелена салата със риба тон в нея.
    Всичко ти го давам примерно , не е нужно да е същото .
    Ти си знаеш какви са ти възможностите.
    To infinity and beyond.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    90 дневната! Сравнително лесна е за спазване, не е нужно да я караш 90 дни, а само толкова, колкото са ти достатъчни за идеалното тегло.
    Това ли беше протеиновата диета?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Пловдив
    Не, до колкото знам. Протеиновата си е чист мазохизъм....от нея най-много да се разкудкудякаш от толкова яйца...
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

anonymous708973
    Guest

Re: диета.. :X

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Здравейте. Ще го давам по-накратко Проблема е,че съм 52 кг. и съм висока 1.58 (да уточня,че килограмите не ми личат, слабичка съм си ) но все пак искам да поотслабна, не искам да съм 52 кг. Таа, ще ми предложите ли някаква диета? Щото от утре мисля да съм само на активия и плодове. Понеже нямам много време да спортувам.

ПП: Мерси предварително.
    Така... според мен ти не искаш да намалиш масата, а самата цифра. Сама казваш, че си слабичка... Просто искаш като те питат приятелки, да не казваш "52", защото са тооолкова много.

Активия и плодове - Гарантиран йо-йо ефект! Това значи, че в момента, в който спреш, килограмите ще се върнат. Просто не яж нищо в шумоликаща опаковка (вафли, кроасани и прочее Джънк Фууд), както и МакДоналдс, КФС... Махай газираното, придържай се към водата. И избягвай десертите след вечеря.

Супер фен
    Като чета какво си написала все едно прочетох това : ''Аз съм слабичка, с нормално телосложение, но не ми харесва как звучи 52 кг. и искам като ме питат да им казвам, че съм 40 '' .... пълна глупост.
    По-добре се занимавай със спорт и оформяй мускулите си, вместо да ядеш обелки от семки и да гладуваш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Като чета какво си написала все едно прочетох това : ''Аз съм слабичка, с нормално телосложение, но не ми харесва как звучи 52 кг. и искам като ме питат да им казвам, че съм 40 '' .... пълна глупост.
    По-добре се занимавай със спорт и оформяй мускулите си, вместо да ядеш обелки от семки и да гладуваш.
    Точно това имах предвид!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Мерси на всички. Ще спра всички опаковани боклуци, сладко, газирано и хляб. Пък дано има ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си