- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- диета.. :X
Здравейте. Ще го давам по-накраткоПроблема е,че съм 52 кг. и съм висока 1.58 (да уточня,че килограмите не ми личат, слабичка съм си
) но все пак искам да поотслабна, не искам да съм 52 кг.
Таа, ще ми предложите ли някаква диета? Щото от утре мисля да съм само на активия и плодове.
Понеже нямам много време да спортувам.
ПП: Мерси предварително.![]()
90 дневната! Сравнително лесна е за спазване, не е нужно да я караш 90 дни, а само толкова, колкото са ти достатъчни за идеалното тегло.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз мразя диети макар че независимо колко в вредно имам склонността към гладуване , по-го понасям от ограничението в някои храни самоне го правя вече де, ама тази 90-дневната ми изглежда добре....разни приятелки преди бала я правиха, при по-сериозните имаше ефект
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Или 90 дневната , или просто спазвай свой собствен стриктен режим , като включиш в него храни , от които знаеш , че не пълнееш.
Не се храни със въглехидрати след 3-4 следобед , примерно.
Нека закуската да ти бъде най-стабилното ядене , за обяд пилешко / риба + зеленчук ,а вечерята може да ти е една хубава зелена салата със риба тон в нея.
Всичко ти го давам примерно , не е нужно да е същото .
Ти си знаеш какви са ти възможностите.![]()
To infinity and beyond.
Това ли беше протеиновата диета?Първоначално написано от gabi_94
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не, до колкото знам. Протеиновата си е чист мазохизъм....от нея най-много да се разкудкудякаш от толкова яйца...
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Така... според мен ти не искаш да намалиш масата, а самата цифра. Сама казваш, че си слабичка... Просто искаш като те питат приятелки, да не казваш "52", защото са тооолкова много.Първоначално написано от danibebi
Активия и плодове - Гарантиран йо-йо ефект! Това значи, че в момента, в който спреш, килограмите ще се върнат. Просто не яж нищо в шумоликаща опаковка (вафли, кроасани и прочее Джънк Фууд), както и МакДоналдс, КФС... Махай газираното, придържай се към водата. И избягвай десертите след вечеря.
Като чета какво си написала все едно прочетох това : ''Аз съм слабичка, с нормално телосложение, но не ми харесва как звучи 52 кг. и искам като ме питат да им казвам, че съм 40 '' .... пълна глупост.
По-добре се занимавай със спорт и оформяй мускулите си, вместо да ядеш обелки от семки и да гладуваш.
Точно това имах предвид!Първоначално написано от Punisherrr
Мерси на всички.Ще спра всички опаковани боклуци, сладко, газирано и хляб. Пък дано има ефект.
![]()