Цитирай Първоначално написано от Minerva
Цитирай Първоначално написано от Emiliya92
Исках да ви кажа, че ходих до модна къща Милениум в началото на Пиротска в един безистен. Мисля, че там ще си шия роклята. Казаха ми, че цените варират от 190 до 600 (като 600 е рокля с много камъни и ръчна изработка). Платовете ги предоставят те и влизат в цената. Дано ви е било полезно.
Това магазинче в мазето на Пиротска, което ти бяха препоръчали наистина е едно от малкото в което има хубави, макар и малко по-скъпи рокли. Ако паричките не са ти проблем, инвестирай да изглеждаш както поискаш тази вечер, за да не съжаляваш след това.
Моите съученички, които си шиха роклите не останаха доволни. В много голяма част от случаите шивачките даже не бяха разбрали точно какво искат и когато станаха готови роклите имаше големи проблеми. И то не в размера, а изобщо в целия модел! Така че затрупай твоята шивачка със снимки и се увери, че те е разбрала добре какво искаш.
Не те разбрах твоите приятелки са недоволни от Милениум или просто от шивачките си. Ако имаш някакви отзиви за там ще са ми от полза. Също шивашко ателие ХЕВ някой ако си е шил там моля дя сподели.