Цитирай Първоначално написано от Svetozara
Цитирай Първоначално написано от la_loba_mariana
Цитирай Първоначално написано от Lorein
О не не, не говоря за обръчи. Не знам как да обясня... Даже не съм сигурна дали изглеждат така, но аз си ги представям нали късичка рокля и на кръста "завързано" ( ) парче плат, което да изглежда като дълга рокля и евентуално с цепка. Или пък отпред да изглежда къса, отзад да е тоя плат и после да се махне. Ох, не знам. Трябва сериозно да потърся.

П.С. От Русе съм
Мисля,че те разбирам и аз искам нещо такова въпреки че моя бал е след 2 години,аз съм випуск 2012г.
аз също съм випуск 2012 но от сега си мисля как ще съм а сестра ми беше випуск 2009 роклята и беше много хубава замислям се да не харча пари аз само да ми я дооправят по мен http://sladur4etostz.aha.bg/photo.php?show=19 със тююркоазената рокля е тя хубава изчистена роклята и я взехме от един цех в нова загора а ние сме от Стара загора

Ей набор си значи,евала.Иначе роклята на сестра ти е хубава,ако ти става не виждам защо да не си с нея.А ти колко си висока,защото гледам,че роклята е дълга,аз съм ниска и мн се чудя дали с къса или с дълга рокля да съм