- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секссссссс
абе аз сам на 14 и много пати като си помисля за некое моми4е ми се надарвя супер якоооо какво да правя
бий си чикия, пикльо.
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Режи го, тоя не е добре.
Ти добре ли сиииииии? Ибаси тъпя пост..Първоначално написано от widescren2
ЛЕЛЕЛЕЕЕЛЕЛЕ
(\ /)
(^.^)
(> <).
Ма не бе, то нещо пишката му е подивяла, трябва да вика егзорсист и да я реже!Първоначално написано от noname17
Пробвай да си мислиш за майка си,ако и тогава ти се надървя значи имаш сериозен проблем...![]()
Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш
Като прочетох поста и ме изби на смяхПървоначално написано от sabaton94
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
прави секс с кифла и после пусни тема дали е бременна
не се изказвай неподготвен,прасе
За пореден път се убеждавам колко нетолерантни сме. Не може момчето да пита нещо, което явно го интересува, а 90% от хората, които му отговарят в темата, да го псуват.
Като нямате нищо смислено да напишете - просто я затворете - никой не е длъжен да ви чете простотиите и цинизмите, признак на недобро възпитание и ниско интелектуално ниво.
Към автора на темата: Нормално е. Все пак в момента си в такъв период. Не е нужно да мастурбираш, ако не искаш. Никой не може да ти каже какво да правиш - просто прави това, което смяташ за правилно.
Jedem das Seine!
айде като толкова можеш да четеш покажи ми некой да го е псувал?Първоначално написано от Runnaway
тия всичките отговори по-горе му се подиграват, ама прави разлика.
Викай "Иибаси змиъта" цяла седмица и ще си ок.![]()
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
Ти ква сериозност искаш? "Що кат са вазбудя и са дървя?" ей тая тема е сериозна и трябва много да я мислим.Първоначално написано от Runnaway
Достатъчно отговори са дадени по тази толкова смислена тема.