- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Сваляне на снимки от флаш плеър?
Някой знае ли как мога да сваля снимки от сайт на който излизат автоматично с Adobe flash playerсъс download helper става ли,или е само за клипове?Споделете нещо..или неква програмка
![]()
Би трябвало да става.
Дано да стане..а от къде да я дръпна..не намерих в замундалинк нещо?
Мерсаж.Само,че снимки не мога да свалям..ако знаеш как става номера от тук да свалям.. http://www.thebigpicturelibrary.com/PrarastosIliuzijos![]()
Айде бе,никой ли не знае![]()
Влизаш в сайта с IE, после Tools-> Internet Options -> Най-горния бутон Settings (те са 3 един над друг) -> View Files ... ще ти се отвори един прозорец ... подреди файловете там по интернет адрес (десен бутон в прозореца и Arrange Icons By – Internet Address за WIN XP или Group By - Internet Address ако си с WIN 7, после намираш сайта в който са картинките (ама предварително ги цъкни да ги видиш в цял размер) и ги търсиш там като файлове ... знай че ще ги има и с ниска резолюция и трябва да ги потърсиш ... успех![]()
Благодарен съм ти за изчерпателния отговор,въпреки,че не ми се получи..да не би нещо да съм сгрешил?Моля те,виж сайта и профила,който съм поставил и пробвай по този начин ,който ми каза да свалиш снимки от там..ако можеш значи аз нещо грешно съм направил(както винаги)
Не можеш да свалиш снимките защото флаш скрипта сваля снимките от вътрешна база данни в сайта, до която ти нямаш достъп. Дори да свалиш swf файла и да го декомпилираш (което няма вероятност да направиш) няма да намериш снимките там.
Най-добрия ти залог е да направиш снимка на снимката и да изрежеш излишното.![]()
Ами щом съм писал значи съм пробвал дали ставаПървоначално написано от kimb0
и става ... утре ако ми остане време може да ти направя клипче как става ... но не обещавам че ми е малко натоварено през уикенда
иначе ето една снимка която свалих от посочения сайт (без да ползвам номера на колегата със снимане и изрязване)
http://img707.imageshack.us/img707/6492/p501017992.jpg