.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Аз след като тръгнах с моето момче, майка ми веднага разбра още на първата седмица Вече ходиме 2 месеца! А и мамйка ми е казала и на баща ми - приеха го нормално, само че майка ми е много любопитна Аз мисля че вашите са се сетили това е 1 месец, според мен те знаят просто чакат ти да им споделиш и няма да има проблем! Успех

И аз си мисля,че знаят и през ден някъде пуснат по един базик обаче аз попринцип викаги казвам естественно,че има и вчера баща ми като пита поне момиче има ли и аз викам ми ако нямаше щях ли да ходя и той замълча ;d какво си помисли дали го прие за ДА не знам
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

И аз имам същия проблем и нз какво да правя толкова ли е лесно да споделиш че си имаш приятел Ако всичко в този живот беше така лесно живота щеше да бъде приказка

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от SisinkaS
    Според мен не е зле вашите да са наясно, че излизаш с някое момиче и тяхните също.Не става въпрос затова дали ще е сериозна връзката ви или не просто заради родители - едно, че ще се зарадват, че им споделяш, друго, че ще са по-спокойни.Същото важии за нея. Аз на нашите им казах в първия месец за моята връзка, но то е друго.. казах им за да видя реакцията им понеже разликата ни с приятеля ми е 10 години.
    woow а аз си мислех че 6 години са ужасно много
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Благодаря на всички,но те вече знаят ;d ;d странното беше че от скандал отидохме да гаджета,но както и да е
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Кажи им:

" Ще ставате баба и дядо !"

Те ще се сетят за останалото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си