Не, не го обичаш - харесваш го. И нищо повече. Защо ли? Прочети отново какво си написала и ще получиш отговора. Прави си изводите, щом той е наясно с чувствата ти (не бих нарекла това любов) и не е отреагирал по никакъв начин. Реално си малка (предполагам и той). В този случай бих ти дала същия съвет, който и другите биха ти дали: залягай над учебнците, научи българския език, пък след някоя друга година 'обичай' момчетата...

Цитирай Първоначално написано от sashto22
Кой би казал, че на 13 можеш да обичаш...и аз мислих така, мислих, че никога няма да се случи, че съм прекалено малка, но явно възрастта не е от значение.Всичко в него е нещото което обичам най-много в света. (Обичам всичко в него?) Виско момче, с кафяви очи, къса, кафява, леко бухнала коса.Борих се за него с месеци, даже година.Така и не налучи (научи?) какво иска, в един момент имаше чувства, а в друг бях статуя...непозната статуя.Той беше чоекът който беше до мен във всичко, като мой приятел, но явно нищо повече.И той и приятелите му са наясно с чувствата ми към него.Този път приятелите му не са..отвратителни, които да ме мразят и да се опитват да ме държат далеч от него, не напротив - те са много мисли (мили?), говоря си с тях, научавам много новни (нови?) неща за "момчето си:, шегувяаме се (шегуваме?) ...но това не ми помага да го спечеля...Моля ви кажете ми нещо, дайте ми съвет..как да го спечеля, някои женски трикове, нещо такова.Моля ви.
Пунктуацията не съм я бутала, надявам се поне там сама да се поправиш... Не се занимавай с глупости, момиче. Имаш много по-важни неща (очевидно), за които да мислиш на тази възраст.