.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Заговаряне на момиче

Здравейте !

Историята е следната , аз съм 11 клас и съм харесал 1 момиче което е 9 клас някаде и понеже само на пръв поглед съм я харесал искам да отида и да я заговоря , но понеже нито сме от 1 компания нито нищо и нямам контакти с нея съм решил да направя следното. Да отида в нейния клас някое междочасие да отида при нея и да и кажа,че от доста време съм я харесал и да я поканя на среща или нещо има и втори вариант да я викна на страни зада не е пред там другите от класа й и пак да я питам същото

Град
    Lap Of The Gods
    Не съм на мнение, че точно това трябва да направиш О.о

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Много възможно да ти откаже. По-добре първо я заговори за нещо друго ако щеш и за времето днес, следващия път като отидеш при нея я покани да излезете, така може да имаш по-голям успех.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

...среща....скука...Покани я да отидете да изядете по една странджанка в между4асието....заговори я,привлечи и вниманието,после я покани да избягате заедно от 4ас...с подходящи думи я привлечи да направите нещо заедно,което може да ви сближи и да ви накара да се опознаете....но ,,Здравей,харесах те....искам на среща с теб'' мен лично би ме стреснало и не бих се съгласила,дори да си ми симпати4ен...прекалено лесно би било ;]]]

Питай я дали събира покемони ... ще настъпи адски смях ,,, след което я попитай как се казва и от там вече си ти ... каквото ти е на сърце

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    ...среща....скука...Покани я да отидете да изядете по една странджанка в между4асието....заговори я,привлечи и вниманието,после я покани да избягате заедно от 4ас...с подходящи думи я привлечи да направите нещо заедно,което може да ви сближи и да ви накара да се опознаете....но ,,Здравей,харесах те....искам на среща с теб'' мен лично би ме стреснало и не бих се съгласила,дори да си ми симпати4ен...прекалено лесно би било ;]]]
    Идеята е добра но аз като нямам контакти с нея какво да влезна в напълно непознат клас и отивам при нея и я каня да ядеме заедно междочасието при положение че тя едва ли ме е заглеждала вижда ми се,че и по този начин ще бъда неприятно отрязан

Момчетата от другите класове непрекъснато влизат в нашата стая без никой да познават Идват просто да ни видят ии да се запознаят с някой. Отиди в стаята им с някой приятел и просто завържете някаква тема с тях. Онзи ден дойдоха 2 момчета и едното поиска да се запознае с едно момиче, не беше нищо страшно и даже си направи пазик, че се казва Хасан ли кво беше, не помня.. и настъпи голям смях ии така.. Просто може да започнеш шеговито, да й направиш някакво впечатление. После като я видиш по коридорите я заглеждай, за да разбере че проявяваш инерес и така в един момент ще се запознаете. Но още в началото в никакъв случай не я кани да излезете.

Фен
    Град
    Shumen
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Питай я дали събира покемони ... ще настъпи адски смях ,,, след което я попитай как се казва и от там вече си ти ... каквото ти е на сърце
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Цитирай Първоначално написано от DanIto0ooo
    Момчетата от другите класове непрекъснато влизат в нашата стая без никой да познават Идват просто да ни видят ии да се запознаят с някой. Отиди в стаята им с някой приятел и просто завържете някаква тема с тях. Онзи ден дойдоха 2 момчета и едното поиска да се запознае с едно момиче, не беше нищо страшно и даже си направи пазик, че се казва Хасан ии някаква фамилия която докато я изкаже цялата минa 1 час ;d и настъпи голям смях ии така.. Просто може да започнеш шеговито, да й направиш някакво впечатление. После като я видиш по коридорите я заглеждай, за да разбере че проявяваш инерес и така в един момент ще се запознаете. Но още в началото в никакъв случай не я кани да излезете.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Deio01
    Идеята е добра но аз като нямам контакти с нея какво да влезна в напълно непознат клас и отивам при нея и я каня да ядеме заедно междочасието при положение че тя едва ли ме е заглеждала вижда ми се,че и по този начин ще бъда неприятно отрязан
    Ще бъдеш неприятно отрязан и ако я поканиш на среща,без дори да я познаваш. И аз не бих се съгласила на такава покана.Запознай се с нея,поговорете поне два-три пъти и чак тогава я кани на среща.
    Everything changes, but beauty remains ...

Сори за въпроса, но от къде си?
    А по темата-мнооого тъпо ще се получи, ако направо отидеш при нея и и изръсиш, че я харесваш и че искаш да излезеш с нея, приположение, че нито сте си говорили, нищо.. Намери някакъв начин да се заговорите/запознаете.

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Сори за въпроса, но от къде си?
    А по темата-мнооого тъпо ще се получи, ако направо отидеш при нея и и изръсиш, че я харесваш и че искаш да излезеш с нея, приположение, че нито сте си говорили, нищо.. Намери някакъв начин да се заговорите/запознаете.
    mONTANA
    ХММ аз знам,че е тъпо затова се обърнах към вас за идей.

Ми някое голямо междучасие я попитай колко е часа, че си си забравил телефона или му е паднала батерията, като ти каже, и казваш : вмеждо другото аз съм еди си кой. Може ли да се запознаем. И като ти каже и тя как се казва и казваш ок мерси "яди си коя" айде ще се видим по-късно че барзам за "еди си кво" и от там нататък почваш с здравей в коридора, подсмигваш и, търсиш хора които и имат скайп или фейсбук и я намираш. От там насетне е лесно.
    Извинявам се за "грамотното ми писане"

Има много на4ини ако искаш да се запознае6 с нея...Стига въображението или смелостта ти да работятят...Може да я блъснеш яката,че да те запомни и после да се извиниш и да бъдеш у4тив с нея...постепенно да се поздравявате,докато предприемеш стъпката с излизането....или помисли върху някоя непринудена(само според нея) ситуация,удобна за теб и действай! :P

Повече от фен Аватара на w0lf
    да бате..хой и разбии зъбите че хубавичко да те запомни
    madafaka

Има много на4ини ако искаш да се запознае6 с нея...Стига въображението или смелостта ти да работятят...Може да я блъснеш яката,че да те запомни и после да се извиниш и да бъдеш у4тив с нея...постепенно да се поздравявате,докато предприемеш стъпката с излизането....или помисли върху някоя непринудена(само според нея) ситуация,удобна за теб и действай! :P
    Едва ли бутането и ще ми помогне освен ходене до директорката аз сум едричак тренирам ръгби и няма да си спомня нищо след като излезне от безсъснание

като си по-голям това е предимство и пред нея като се опиташ да направиш нещо трябва да се държиш на 100% щото ако се държиш като срамежливо лайно ще ти се смеят после

Очаквам още идеи за да я заговоря защото нз каде да я търся из коридорите като сме на различни етажи тря седя на стълбите 3 дена исках да я заговоря в нейната класна стая

Голям фен Аватара на darsit0
    Очаквам още идеи за да я заговоря защото нз каде да я търся из коридорите като сме на различни етажи тря седя на стълбите 3 дена исках да я заговоря в нейната класна стая
    ако е по-срамежлива келфайда че ти си нахакан. ако я заговориш пред всички ще си глътне езика и няма да се завърже нормален разговор. за това се погрижи да не я гледат много хора т.е. не трябва да е вкласната й стая.
    ЖЕНСК0 СЪМ

трябва да я проследя до тях .
    Хрумна ми др. идея ще бягам някой час и ще вляза в стаята и ще кажа,че директорката я вика но тогава няма да е непринудена ситоация ,и трява да я каня на среща ако направя така затова се чудя ....

Вече ти казахме какво да направиш, слушай малко.. Недей да бъдеш толкова настоятелен още при запознанството ви, отблъскващо е.

Град
    София
    трябва да я проследя до тях .
    Хрумна ми др. идея ще бягам някой час и ще вляза в стаята и ще кажа,че директорката я вика но тогава няма да е непринудена ситоация ,и трява да я каня на среща ако направя така затова се чудя ....

Интересно ми е след като не и знаеш името как ще я извикаш, влизаш в стаята и "Ей ти там Директорката те вика" ?!?! Иначе като идея не е лошо .

Цитирай Първоначално написано от Rashugun
    Не съм на мнение, че точно това трябва да направиш О.о
    идеята е добра но както казаха преди мен как ще я извикаш след като не знаиш името и ? Все някой от твоята компания я познава...Попитай ги как се казва

Град
    Tроян
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    да бате..хой и разбии зъбите че хубавичко да те запомни
    ЛОЛ!

Супер фен Аватара на Di
    да не е пред класа,увери се че не е гаджосана
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове