- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заговаряне на момиче
1-во ще и взема скаип че тря и разбера името. После ще видя кви испълниния ще правя
![]()
щом тя е 9ти, а ти 11 клас, след някое междучасие пир деветокласниците и си предложи да дадеш някой учебник. Смисъл нали ся ще учат по старата програма, някой по-големи така правиха. Тъпо е, но поне може и да успееш да си поговорите.
кажете някаква идея за какво да я заговоря, ако я засека в коридорите защото за часа да питам ми се вижда малко "посно" аз хубаво ще я питам но да почна да се представям е малко ...![]()
Приперно : ОО днес сме много усмихнати и между другото сладка тениска/ блузка или там с каквото е.
На мен примерно много хубаво ще ми стане някой напълно непознат да ми го каже в коридора. Така показваш, че наистина си я отразил сред толкова много хора. МИсля, че наистина ще проработи:P
++++1Първоначално написано от PullMeCloser
По-добре някакъв тъп въпрос,отколкото да си признаеш, че я харесваш.Влез в стаята с някой приятел и отиди при нея питай например ,, вие кой клас сте" аа ,,коя ви е класна " и т.н някви ей такива тъпотии..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Да.Първоначално написано от anisummer
Може да използваш нещо банално от американски лигни-да се бутнеш уж в нея случайно, лекичко.![]()
Но сериозно идеята на anisummer на мен ми херсва.
И на мен ми хареса идеята на anisummer сякаш не е момиче ами пекан сфалячПървоначално написано от MissNothing
![]()
Първоначално написано от danchobg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mN^ # aDDicTeD
Отиди и я заговори или се включи в някакъв разговор, в който участва и тя и някои твои познати. Питай я за името й и примерно скайп.
Пишете си малко. Вземи й телефона. Излезте. Сближете се. Намекни й че я харесваш.
Ако не схване значи или се прави, че не разбира, защото не те хасесва или действително НЕ разбира.
Тогава можеш да й кажеш какво изпитваш към нея.
Успех!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
влез в стаята на техния клас и се базикай там с някой, загледай я и така след още няколко пъти в стаята ще си дойдете на думата, в нашия клас така стават нещата
пууу....аз кат си харесам някоя отиам и и казвам "Много си хубава" и почва зарибявката :P
Приятел идеята на anisummer е готина но зависи какво е момичето ако е няква кифла ще се възгордее от този комплимент и ще се направи на "по-висша'' и няма да стане нищо,такаче според мен гледай какво е момичето и тогава подбирай думите![]()
отиди в междучасието, направи се на много умен, интересен и популярен. Междувременно покажи с някъв комплимент, че ти е направила впечатление. После някое друго междучасие пак, докато не се поопознаете. Ако я поканиш моментално на среща има мнооого голям шанс да откаже. Все пак не те познава!?
прав си затова още обмислям какво да прявяПървоначално написано от kirchoko
![]()
пич, ЕВАЛАТА. най-накрая едно момче да е навито просто да отиде при момичето, което е харесал, и да ѝ каже всичко както си трябва.
но все пак внимавай.![]()
Е вие нито се познавате, нито нищо пък ти искаш да отидеш и директно да я поканиш на кафе?!Това определено би я стресирало и сигурно ще ти откаже. По-добре първо се заговорете за нещо друго, може и в нета. Нека да мине малко време, да поконтактувате и тогава действай.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
btw чакаме продължение :P
Ако искаш да си щастлив - бъди.
[quote="danchobg"]Първоначално написано от OneGuy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва вече го писах нялъде ама айде.Значи при нея и казваш,че има нещо в косата,като и неуспее да махне измисленото нещо и казваш може ли аз и прокарваш пръсти през косата и.След като ти благодари и казваш са дай пет лева,като пита защо казващ,че не чистиш хората за без пари и после продължаваш,но за теб ще направя изключение защото си много сладка,искам само да ми кажеш името си.Не е перфектна идея (лично тва с покемоните по ме кефи) но все пак разбираш на къде бия.