Привет

Нека разкажа моята история, защото ми трябва безпристрастно мнение

Ходих 1г. с едно момче и скъсахме преди 2-3 седмици. Само да спомена, че в периода в който сме били заедно е имало някакви "почивки". Накрая просто преценихме, че е по-добре да сме само приятели.
Въпроса е че аз излизах с едно момче, с което си пасвам идеално.Той е пълна противоположност на бившият ми(разни смс-и , мили думи, прегръдки и целувки пред хората) и като че ли малко ми е странно. Не съм свикнала с показност и демонстрация. Момчето ми харесва наистина и виждам че и той мен също. Но за 3 седмици е пределно ясно че имам и все някакви чувства към бившия си.
Според вас с времето дали ще отмине? Защото аз харесвам това новото момче, но изпитвам и някакви емоции и към бившия. На новия съм му казала че е по-добре за момента да излизаме без нищо сериозно и че времето ще покаже как ще се развият нещата, но някак си не вярвам че отново или поне в близките години бих се доверила и показала напълно пред някой
С бившия се чуваме по телефона от време на време. Чувствата ми не както преди(просто заради всичките казани глупости мнението ми за него се промени) но все още имам някаква любов към него. А знам че дори и да се върна при него няма да се чувствам щастлива. И сега съм на някакъв кръстопът какво да правя.
С него зле, без него също моля ви разчитам на подкрепа и ценни съвети