имам въпрос - защо плочките на корема не ми се показват достатъчно добре?
правя корем 3-4 пъти в седмицата , храня се здравословно - яйца , ядки , месо , зеленчуци и тн но пресата не се показва толкова добре колкото аз искам. Наскоро си измерих подкожните мазнини и те са 10% което доколкото знам е добре.
Сега някои хора ще ми кажат че не съм правил кардио и затова ,но не е вярно. В началото на тая година в продължения на 4-5 месеца си правих редовно но корема си ми беше същия.
Ако имаш 10% мазнини и нямаш плочки=>плочките ти са прекалено малки. Тренирай ги един максимум 2 пъти на седмица със тежести, също така сменяй упражненията и ще има ефект.
а можеш ли да ми кажеш как се мерят подкожните мазнини ? : ) не е подигравка,просто питам защото не знам : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
В лекарски кабинет, мерят ти дълбочината на гънките, също така със специален апарат пускат ток през тялото ти за да определят плътността и т.н... Накрая като съберат данните според таблица ти казват колко % са мазнините ти. Точността на метода е до +- 1% и се смята за най-точния![]()
мерси : )
skype - adrenalincho__
За да има плочки, трябва да има добре трениран и развит коремен мускул преди това.
90% диета, 10% упражнения![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
еми от месец някъде правя ето тези упражнения
http://www.vbox7.com/play:87e471a4
добри ли са ?
search for scooby1961 in Youtube
Всичко което се сещам вече си го правил. Кажи какво значи 'не се показват достатъчно добре'
а някакви примерни коремни упражнения можеш ли да ми покажеш?Първоначално написано от CircleOfPain
Може ли да ми дадеш разумна и подкрепена с доказателства за ефект причина, защо аджеба правиш корем 4 ПЪТИ В СЕДМИЦАТА ?
а колко пъти трябва да се прави бе? толкова 3-4 пъти в седмицата
Пич,първо трябва да имаш маса в пресата,а чак след това да очакваш да се види.Едно от най-добрите упражнения,който можеш да правиш вкъщи е V-пресата.Но не е за начинаещ със сигурност.В годините,в които тренирах футбол много време правих най-различни коремни преси и това,съчетано с кардиото,ми докара голяма издръжливост.След това започнах с по-тежки упражнения-във фитнес с тежест,вдигане на краката от вис,В-пресата...Иска се яко блъсканеУспех!
Корема е такава мускулна група, че не е нужно да се тренира по много пъти в седмицата.Веднъж те устройва идеално.Оттам нататък - ти си знаеш.
веднъж не е ли прекалено малко? и какви упражнения правите за корема?Първоначално написано от TheRestorer
Лично на мен корема не ми е приоритет, но правя коремни преси - обикновени и под наклон,повдигане на крака от лег и изпъване на крака от вис.Но ги правя под формата на хиперсерия и усещам много качествено натоварването.Ако примерно можеш да правиш 50 коремни, не се хаби, а ми вземи някой диск 5-10 килограма, зависи каква тежест искаш и почни с диск да правиш - гарантирам ти, че ще усетиш разликата.Ако искаш да видиш подорбни упражнения за корем, този линк може да ти е полезен. Щрак
Иначе си мисля, че може и 2 пъти в седмицата, но примерно понеделник и четвъртък, да не са ти един след друг дниУспех и по-здрав
![]()
ГЕНкорема си е до ген ся кфото и да си говориме имаше време в което не го тренирах около 2 месеца все го забравях пък имам 2 реда по 3 плочки ...... сега го тренирам 1 път в седмицата даже някой път го забравям
2 реда по три плочки ?Първоначално написано от golqmpi41
не е ли 3 реда по 2 ?
skype - adrenalincho__
Пишеш глупости приятелче,корема не е много до ген, до ген са прасците и предмишницата например.Ако си висок 180 и си 50 кг нормално е да ти се виждат плочките дори ако правиш корем 1 път в месеца,познавам хора дето никога не правят и им личат плочите.Първоначално написано от golqmpi41
ебахти хейтъра ...... 184 съм 78 кг доволен ли си ? много глупости говориш корема е до ген познавам хора трениращи корема с диета всичко точно не изпускат тренироката на еднакви год сме с тях но просто не им върво същото се отнася и за някои други мускулни групи може да ги тренирам малко примерно но да вървят много добре .... за ПРЕДМИШНИЦАТА че е била до ген много бъркаш ... около преди 7 , 8 месеца въобще не ми вървеше предмишницата почнах да правя отделно упражнение за нея ( казвам го щото много хора съм чувал че не я правят смисъл с отделно упражнение ) от тогава върви доста добре имам и едни щипки за ръце които стискам от тях също ефект има ... LastFN нищо лично ама ако си 170 90 кг нормално е да не ти личат плочкитеПървоначално написано от LastFN
![]()
объркахПървоначално написано от Everytime
![]()
аха : ) щото изведнъж почнах да се чудя![]()
skype - adrenalincho__
От гена много се влияят прасците, предмишницата също. Това не значи, че ако нямаш добър ген за тях, не можеш да ги направиш масивни. Просто имам познати, които без да полагат кой знае какви грижи за краката, имат доста масивни прасци, макар да не са мазни. Това не значи обаче, че са непременно силни![]()
Много правилно!Първоначално написано от Myrth