Не съм Фитнес инструктop но плочките мн трудно се праят предлагам ти 5 пъти в седмицата да праиш по 150 коремни преси ако няма ефект експериментираи. Ти колко килограма си колко си висок ?
Не е ли по-добре 9 дни в седмицата по 13 пъти на ден?Първоначално написано от Ekoto
имам въпрос..това че имам мускулна треска на корема значи ли че мускулите ми в тази област растат
Не, това е заради синтезът на млечна киселина.
Това значи,че е имало здрава тренировка.Натоварването е било много добро и вероятността да растат мускулите в тази област е голяма. Но само от един път не става. Трябват няколко месеца тренировки за някакъв резултат.Първоначално написано от maldini
Стига сте убърквали хората.Първоначално написано от redbul2
Еми ако иска да има ефект трябва редовно да се тренира в седмицата 2 пъти ако тренира за плочки едва ли ште има мн голям ефект ддз аз таи мисля де![]()
![]()
плочките са до ген бе 2 пъти корем е прекалено достатъчно в седмицата ......Първоначално написано от Ekoto
Грешно си мислиш :PПървоначално написано от Ekoto
Добре е приятели извинявам се за грешните мнения тогаз штом грешно мисля аз просто искам да си споделя мнението:P
Значи зависи как тренирате така се показват,например аз предимно блъскам за маса и плочките не се показвта много,ако работиш за релеф вече всичко е в повечео повторения и постоянство,мен са ми разделени тренировките на 3 дена,и без значение кой ден за кой мусколни групи работя има корем,това се тренира всеки път.
За изпъкване блъскй за релеф с повече повторения,т'ва му е цаката...и химията!
Всеки търси парите,не всеки съомява да ги направи...
Глупости.
Дори по 1000 преси на серия да правиш, няма да имаш плочки ако не свалиш мазнините под 10%
А корема не се различва по нищо от всяка друга мускулна група, че да се прави по повече...това е все едно да правиш гърди 3 пъти в седмицата - никаква логика.
За плочки ти трябва малко тренировки и нисък процент телесни мазнини..а това става чрез правилно хранене и кардио.
Първоначално написано от ZipFail
или ген ако си просто с толкова % мазнини![]()
абе имам въпрос..ако нямам подкожни мазнини нужно ли е да правя кардио за пресата или не?
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Лихвар, схващането, че ''за релеф се прави с много повторения'' е отживелица. Отдавна е ясно, че тренировка за маса и релеф няма. Просто силата и издръжливостта не са съответни на маса и на релеф.
Първоначално написано от EightEdgeCircle
аз пък кардио въобще не съм правил но имам плочки ....
с риск да прозвучи глупаво - как аджеба да видя колко % мазнини имам ?! да ходя да се гледам на скенер ли ?!Първоначално написано от ZipFail
Всичко е хранене, кардиото е американска боза; ако си мазен и храненето ти куца, забрави да имаш хубава преса, ако ще и да се скъсаш от кардио.
Какъв скенер за подкожни мазнини бе![]()
Ето една формула, която е доста точна, иначе най-сигурния метод - калипер, иначе има и такива кантари. Иначе чак пък под 10% че да имаш плочки, малко пресилено на 12 дори и 14% съм виждал хора имат, но за ясно изразени всички определено под 10, състезателната форма е около 5% но се поддържа за малко, защото толкова е вече и вредно, особено за жените под 10% не е хубаво.
МЪЖЕ
Мерки:
1. Височина в см ___
2. Ханш в см ___
3. Талия в см ___
4. Тегло в кг ___
Определяне на % подкожна мазнина
1. Умножете ханша (см) х 0.55 = ___ минус 2 = ___ (A)
2. Умножете талията (см) x 0.29 = ___ минус 4 = ___ (B)
3. Съберете A + B = ___ (C)
4. Умножете височината (см) x 0.24 = ___ (D)
5. Извадете D от C, тогава извадете още 10: (C – D) – 10 = ___ % мазнина