.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: плочки

:)

Не съм Фитнес инструктop но плочките мн трудно се праят предлагам ти 5 пъти в седмицата да праиш по 150 коремни преси ако няма ефект експериментираи. Ти колко килограма си колко си висок ?

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Ekoto
    Не съм Фитнес инструктop но плочките мн трудно се праят предлагам ти 5 пъти в седмицата да праиш по 150 коремни преси ако няма ефект експериментираи. Ти колко килограма си колко си висок ?
    Не е ли по-добре 9 дни в седмицата по 13 пъти на ден?

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    имам въпрос..това че имам мускулна треска на корема значи ли че мускулите ми в тази област растат

Не, това е заради синтезът на млечна киселина.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    ..това че имам мускулна треска на корема значи ли че мускулите ми в тази област растат
    Това значи,че е имало здрава тренировка.Натоварването е било много добро и вероятността да растат мускулите в тази област е голяма. Но само от един път не става. Трябват няколко месеца тренировки за някакъв резултат.

Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    ..това че имам мускулна треска на корема значи ли че мускулите ми в тази област растат
    Това значи,че е имало здрава тренировка.Натоварването е било много добро и вероятността да растат мускулите в тази област е голяма. Но само от един път не става. Трябват няколко месеца тренировки за някакъв резултат.
    Стига сте убърквали хората.

Еми ако иска да има ефект трябва редовно да се тренира в седмицата 2 пъти ако тренира за плочки едва ли ште има мн голям ефект ддз аз таи мисля де

Еми ако иска да има ефект трябва редовно да се тренира в седмицата 2 пъти ако тренира за плочки едва ли ште има мн голям ефект ддз аз таи мисля де
    плочките са до ген бе 2 пъти корем е прекалено достатъчно в седмицата ......

Мега фен Аватара на ZipFail

Грешно си мислиш :P

Добре е приятели извинявам се за грешните мнения тогаз штом грешно мисля аз просто искам да си споделя мнението :P

Значи зависи как тренирате така се показват,например аз предимно блъскам за маса и плочките не се показвта много,ако работиш за релеф вече всичко е в повечео повторения и постоянство,мен са ми разделени тренировките на 3 дена,и без значение кой ден за кой мусколни групи работя има корем,това се тренира всеки път.

За изпъкване блъскй за релеф с повече повторения,т'ва му е цаката...и химията!
    Всеки търси парите,не всеки съомява да ги направи...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Глупости.
    Дори по 1000 преси на серия да правиш, няма да имаш плочки ако не свалиш мазнините под 10%

А корема не се различва по нищо от всяка друга мускулна група, че да се прави по повече...това е все едно да правиш гърди 3 пъти в седмицата - никаква логика.

За плочки ти трябва малко тренировки и нисък процент телесни мазнини..а това става чрез правилно хранене и кардио.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Глупости.
    Дори по 1000 преси на серия да правиш, няма да имаш плочки ако не свалиш мазнините под 10%

А корема не се различва по нищо от всяка друга мускулна група, че да се прави по повече...това е все едно да правиш гърди 3 пъти в седмицата - никаква логика.

За плочки ти трябва малко тренировки и нисък процент телесни мазнини..а това става чрез правилно хранене и кардио.

или ген ако си просто с толкова % мазнини

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    абе имам въпрос..ако нямам подкожни мазнини нужно ли е да правя кардио за пресата или не?
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Лихвар, схващането, че ''за релеф се прави с много повторения'' е отживелица. Отдавна е ясно, че тренировка за маса и релеф няма. Просто силата и издръжливостта не са съответни на маса и на релеф.

Цитирай Първоначално написано от EightEdgeCircle
    Плочки=10% упражнения с тежести 30% кардио и 60% диета

аз пък кардио въобще не съм правил но имам плочки ....

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Глупости.

с риск да прозвучи глупаво - как аджеба да видя колко % мазнини имам ?! да ходя да се гледам на скенер ли ?!

Всичко е хранене, кардиото е американска боза; ако си мазен и храненето ти куца, забрави да имаш хубава преса, ако ще и да се скъсаш от кардио.

Голям фен Аватара на play23
    Какъв скенер за подкожни мазнини бе
    Ето една формула, която е доста точна, иначе най-сигурния метод - калипер, иначе има и такива кантари. Иначе чак пък под 10% че да имаш плочки, малко пресилено на 12 дори и 14% съм виждал хора имат, но за ясно изразени всички определено под 10, състезателната форма е около 5% но се поддържа за малко, защото толкова е вече и вредно, особено за жените под 10% не е хубаво.

МЪЖЕ

Мерки:

1. Височина в см ___

2. Ханш в см ___

3. Талия в см ___

4. Тегло в кг ___

Определяне на % подкожна мазнина

1. Умножете ханша (см) х 0.55 = ___ минус 2 = ___ (A)

2. Умножете талията (см) x 0.29 = ___ минус 4 = ___ (B)

3. Съберете A + B = ___ (C)

4. Умножете височината (см) x 0.24 = ___ (D)

5. Извадете D от C, тогава извадете още 10: (C – D) – 10 = ___ % мазнина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си