- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- въпрос за корема
въпроса ми е сега както съм почнал да качвам за маса във фитнеса дали ше качвам мн мазнини и дали ше ми развалят плочките на корема?
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Много ясно че ще качиш мазнини... А дали пресата ще изчезне зависи от тебе..Трябва да увеличиш упражненията за корем и мисля че няма да имаш проблеми![]()
Много зависи от диетата.
еми сигурно ще се заличат до някоя степен но като дойде лято почваш кардио и ги изкарваш пак
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Единственото горе/долу вярно мнениеПървоначално написано от YVKsport
![]()
![]()
горе/долу?!? то е единственото вярно!Първоначално написано от CircleOfPain
е не зависи само от диетата
другите мнения бяха малоумни![]()
Корема се тренира 1-2 пъти седмично с тежести по 10 повторения и така се прави маса на плочките, не всеки ден с коремни преси до отказ.
и квo ся ше кажеш че кат дигне маса няма да дигне и мазниниПървоначално написано от CircleOfPain
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Естествено че ще качи мазнини освен ако не качва супер бавно-килограм за 2-3 месеца като през това време се храни като хората и прави много кардио![]()
Ако добавиш наклон при коремните преси и повдигане на краката от вис мнението ти може и да бъде пълно.Първоначално написано от CircleOfPain
Че кой по дяволите прави корем във фитнеса на земята, всички го правят на уреда наклонената пейка![]()
![]()
![]()
А може да качи килограми и да изкара още по-явна преса. Храненето тук играе изключително значение. Колко бързо би качил чиста маса се лимитира и от генетичния фактор. След това идва характера на тренировките...и повярвайте, накрая стои това, което прави за корем. Не е толкова съществено.
Но едно и сигурно, ако бързо качиш сериозна маса, пресата няма как да остане. Такова нещо като ''бързо качване на чиста маса'' няма.