.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Защо все оставам разочарована ?

Ами реших и аз да си излея душата... Ще се опитам да бъда кратка.Това лято се запознах с едно момче (смисъл ние се знаехме от по дълго,но това лято беше така да се каже нашето запознанство.) Излизахме в обща компания и всичко беше супер. Усещаше се ,обаче че между нас има нещо повече от приятелство. Останалита от компанията също го забелязваха и от време на време ни базикаха ,но и двамата отричахме да има нещо. Та така мина извесно време от просто приятелство моите чувства преминаха в нещо повече. Дълго време събирах смелост, за да му призная и накрая реших да го намравя по възможно най-тъпия начин ,а именно skype . Един ден си писахме и аз написах нещо от сорта "мислиш ли ,че можем да бъдем нещо повече от приятели". Но точно преди да го изпратя получих съобщение гласящо "От вчера официално излизам с (и името на момичето). Много съм щастлив."Почувствах се повече от ужасно.Не изпратих съобщенито ,изтрих го и написах "мн се радвам за теб". Може би ще кажете ,че съм се заблудила, но не бях, когато бяхме заедно не се разделяхме. И в един момент разбрах ,че за него това е било просто флирт и нищо повече. Сега седя и си чудя как да го забравя. Опитвам се ,но не мога.
    Съжалявам ако съм ви изгубила времето ,но исках да споделя. Някое друго съветче няма да е излишно.

Re: Защо все оставам разочарована ?

Цитирай Първоначално написано от sweet882
    това е било просто флирт
    Просто "флирт" , както го наричаш , за кого? Ти сама каза , че си отричала когато приятелите ви са си правили шеги с вас. Явно си закъсняла... с малко. Това е мнение , но точен съвет не мога да ти дам , защото нямам нужният опит в този тип ситуации. Късмет!
    Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
    ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
    Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
    Модератори , направете нещо!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Съдбата обича смелите. Другото момиче просто те е изпреварила. Не го съди и не мисли, че е било само флирт

Мега фен Аватара на vagarious

Re: Защо все оставам разочарована ?

Цитирай Първоначално написано от sweet882
    ...Опитвам се ,но не мога.
    ....

Е, какво значи "не мога"!?Пълни глупости са това.И какво повече трябва да стане, за да се убедиш, че този не е за теб?Поне, не сега.Всичко се случва в главата ти.Започни да мислиш трезво и ще видиш как бързо ще "забравиш всичко."
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Защо да е закъсняла? Ако той толкова много я харесваше щеше пръв да направи крачка към нея. Явно това не е твоето момче.

Кофти, казвам го от личен опит. Трябвало е да му кажеш по рано. Да знаеш, че още имаш шанс, по добре късно от колкото никога.

П.С. Не си мисли, че за него е само било флирт (;

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Историята ти почва също като моята..
    само,че аз му бях казала..той тръгна с няква после,и скъса с нея..
    и си ходим в обща компания ся..
    а още съм луда по него.

в твоя случай,кофти е станало..трябвало е по-рано да му кажеш,пък и той явно усеща,че имаш чувства де.Ако ги показваш..та,той ще скъса с нея,ако му докажеш,че ти си по-добрата..просто действай..ако се обичат - не е последния не се отчайвай изобщо.Смисъл-няма.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Не са били споделени чувствата .Ти може да го харесваш,но да не са седяли нещата при него така ,ако той ти е симпатизирал,може би сам щеше да предприеме нещо ,а той не го е направил,сама ги прави изводите
    Summer (h)

Град
    Велико Търново
    Аз сега ще ти кажа какво да направиш.

При такива ситуации, а за съжаление, не се случват рядко, се действа по един единствен начин.

Продължаваш напред.
    Мисълта за това момче се преодолява с мисъл за друго момче.
    Действай.
    Не се колебай.
    Не го мисли.
    Излизай, забавлявай се, колкото и да не ти се иска.
    facebook.com/mrrrrrrr

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey
    Кофти, казвам го от личен опит. Трябвало е да му кажеш по рано. Да знаеш, че още имаш шанс, по добре късно от колкото никога.

ГЛУПОСТИ!

Шансът и е отлетял още, когато не е признавала, че има нещо повече към него.
    facebook.com/mrrrrrrr

Цитирай Първоначално написано от ntL
    Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey

ГЛУПОСТИ!

Шансът и е отлетял още, когато не е признавала, че има нещо повече към него.
    Защо да е отлетял, как го реши? Ако момчето има чуства към нея и е срамежливо като нея, не виждам проблем.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Малко си позакъсняла...Както каза Митето смелите винаги печелят и съдбата е благосклонна към тях Изчакай да се раздели с тази,защото eдва ли ще са дълго заедно(надявам се ) и после му признай А,ако го направиш сега ще е доста тъпичко,защото ще изглеждаш меко казано...жалка.И ще му повдигнеш самочувствието още повече...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Май единственото ,което мога да направя е да чакам....

Ами нормално, и аз имах подобен случай, уж само приятелство, а пък изведнъж разбираш, че е било нещо повече. Според мен щом е избра друга, значи така си е решил, а ти през това време най-лесно може да го забравиш с друг. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си