- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо все оставам разочарована ?
Ами реших и аз да си излея душата...![]()
Ще се опитам да бъда кратка.Това лято се запознах с едно момче (смисъл ние се знаехме от по дълго,но това лято беше така да се каже нашето запознанство.)
Излизахме в обща компания и всичко беше супер. Усещаше се ,обаче че между нас има нещо повече от приятелство. Останалита от компанията също го забелязваха и от време на време ни базикаха ,но и двамата отричахме да има нещо. Та така мина извесно време от просто приятелство моите чувства преминаха в нещо повече. Дълго време събирах смелост, за да му призная и накрая реших да го намравя по възможно най-тъпия начин ,а именно skype . Един ден си писахме и аз написах нещо от сорта "мислиш ли ,че можем да бъдем нещо повече от приятели". Но точно преди да го изпратя получих съобщение гласящо "От вчера официално излизам с (и името на момичето). Много съм щастлив."Почувствах се повече от ужасно.Не изпратих съобщенито ,изтрих го и написах "мн се радвам за теб". Може би ще кажете ,че съм се заблудила, но не бях, когато бяхме заедно не се разделяхме. И в един момент разбрах ,че за него това е било просто флирт и нищо повече. Сега седя и си чудя как да го забравя. Опитвам се ,но не мога.
Съжалявам ако съм ви изгубила времето ,но исках да споделя. Някое друго съветче няма да е излишно.![]()
![]()
Просто "флирт" , както го наричаш , за кого? Ти сама каза , че си отричала когато приятелите ви са си правили шеги с вас. Явно си закъсняла... с малко. Това е мнение , но точен съвет не мога да ти дам , защото нямам нужният опит в този тип ситуации. Късмет!Първоначално написано от sweet882
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!
Съдбата обича смелите. Другото момиче просто те е изпреварила. Не го съди и не мисли, че е било само флирт
Първоначално написано от sweet882
Е, какво значи "не мога"!?Пълни глупости са това.И какво повече трябва да стане, за да се убедиш, че този не е за теб?Поне, не сега.Всичко се случва в главата ти.Започни да мислиш трезво и ще видиш как бързо ще "забравиш всичко."![]()
Big or small, lies are lies!
Защо да е закъсняла? Ако той толкова много я харесваше щеше пръв да направи крачка към нея. Явно това не е твоето момче.
Кофти, казвам го от личен опит. Трябвало е да му кажеш по рано. Да знаеш, че още имаш шанс, по добре късно от колкото никога.
П.С. Не си мисли, че за него е само било флирт (;
Историята ти почва също като моята..
само,че аз му бях казала..той тръгна с няква после,и скъса с нея..
и си ходим в обща компания ся..
а още съм луда по него.
в твоя случай,кофти е станало..трябвало е по-рано да му кажеш,пък и той явно усеща,че имаш чувства де.Ако ги показваш..та,той ще скъса с нея,ако му докажеш,че ти си по-добрата..просто действай..ако се обичат - не е последнияне се отчайвай изобщо.Смисъл-няма.
Не са били споделени чувствата.Ти може да го харесваш,но да не са седяли нещата при него така ,ако той ти е симпатизирал,може би сам щеше да предприеме нещо ,а той не го е направил,сама ги прави изводите
Summer (h)
Аз сега ще ти кажа какво да направиш.
При такива ситуации, а за съжаление, не се случват рядко, се действа по един единствен начин.
Продължаваш напред.
Мисълта за това момче се преодолява с мисъл за друго момче.
Действай.
Не се колебай.
Не го мисли.
Излизай, забавлявай се, колкото и да не ти се иска.
facebook.com/mrrrrrrr
ГЛУПОСТИ!Първоначално написано от flyingmonkey
Шансът и е отлетял още, когато не е признавала, че има нещо повече към него.
facebook.com/mrrrrrrr
Защо да е отлетял, как го реши? Ако момчето има чуства към нея и е срамежливо като нея, не виждам проблем.Първоначално написано от ntL
Малко си позакъсняла...Както каза Митето смелите винаги печелят и съдбата е благосклонна към тяхИзчакай да се раздели с тази,защото eдва ли ще са дълго заедно(надявам се
) и после му признай
А,ако го направиш сега ще е доста тъпичко,защото ще изглеждаш меко казано...жалка.И ще му повдигнеш самочувствието още повече...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Май единственото ,което мога да направя е да чакам....![]()
![]()
![]()
Ами нормално, и аз имах подобен случай, уж само приятелство, а пък изведнъж разбираш, че е било нещо повече. Според мен щом е избра друга, значи така си е решил, а ти през това време най-лесно може да го забравиш с друг. Успех!![]()