.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на katericArofl

пловдивският панаир

Никога не съм ходила, а ще имам възможност, така че ако някой пловдивчанин може да разкаже ..

Точно пловдивчани хич нямат време за този панаир, това е както едно време бях чул, че на морето ходят всички други да се къпят освен местните, което си има своята логична причина, хората си работят и нямат време за такива неща, иначе аз съм от града, огря ме 2-3 да ида, определено особено на техническия панаир има какво да се види, не мисля, че ще ти е скучно.

И аз съм ходил точно 2 пъти и съм от Пловдив. Така че се допитай до чичо гугъл по-добре.
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аз от десетилетие сигурно не съм одил
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

И аз съм от Пловдив , но съм ходил 1-2 пъти .. не е кой знае какво но за хора който не са идвали си струва
    WE ARE 11

Супер фен Аватара на katericArofl
    Мерси много на отговорилите

Град
    Пловдив
    пф, една година бях на щанда на моето даскало там....ако е за панаира на образованието де... доста флаери може да събереш...
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си