- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- въпрос за боядисването ?___?
Моята коса е светло кафява ( беше руса, мина на кафяво но изсветля xD ), но ми се искаше вече да не я боядисвам , защото е достатъчно увредена . Чух, че ако се боядисаш в червено и отгоре (веднага) минеш с кафява боя ще трае по-дълго. Вярно ли е? О.О А и съм си боядисвала косата доста: 3-4 пъти черно, 2 пъти с блондор (за русо) , а после 2 пъти кафяво... мисля да я боядисам за последно и вече да се спра xDD дали ще ми опада косичката? T__T и без това си е доста тънка!! на 15 съм и я боядесвам от 12 г. възраст - ако това е от значиние..
тва с червеното е най-голямата глупост,която съм чувала някога ...
ква ти е ся косата и кво искаш да я правиш
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ами сега е много светло кафяво (русоляво) и искам да е тъмен кестен (като естествения ми цвят) за да си остане така и вече да не я боядисвам => да не се изсветли..![]()
отиди на фризьор да те боядиса с нормална боя 2-3 пъти докато спре да избива
ъмм ок.. но нали няма опастност да ми опада косата илии нещо такова? (от толкова третиране)![]()
разбира се , че не
нищо ти няма от 2-3 бои
о Нат това ти ли си![]()
Ако искаш коса забрави за червеното. Личен опит. Красиво е, но е по-проклето и от най-проклетия цвятНяма махане. Ама главата си е твоя де. Аз повече червено никога няма да се боядисам.
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Каква е тази глупост за червеното ?! Не е вярно.. даже ще ти се увреди още повече .. Аз бих те посъветвала да отидеш на фриз.
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие