.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Снимки на усмивки след носене на брекети

Не съм преглеждал целият форум,затова ако има такава тема,Моля модератора да се намеси
    Хайде всички тук,които са носили брекети или все още носят да поставят снимки на усмивките си
    Тъй като аз съм с криви зъби ,но нямам възможност да си сложа брекети и ще ми е интересно \/

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Тук май са се поместили малко,мм !? Питам, защото не веднъж виждам такава ситуация и малко се притеснявам.Аз също съм с брекети и леко ме е страх от този ефект, след като ги сваля.
    Нямам търпение да ги махнаа.И аз няма да спра да се усмихвам.Ще бъда на 7то небе, честноо.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на teenems
    уаау !много бели зъби имаш

Супер фен Аватара на gabi_94
    http://prikachi.com/images/320/2534320u.jpg
    http://prikachi.com/images/335/2534335d.jpg

Две години носих брекети и мисля, че резултата е перфектен(поне за състоянието ми на зъбите преди брекетите).
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Тук май са се поместили малко,мм !? Питам, защото не веднъж виждам такава ситуация и малко се притеснявам.Аз също съм с брекети и леко ме е страх от този ефект, след като ги сваля.
    Нямам търпение да ги махнаа.И аз няма да спра да се усмихвам.Ще бъда на 7то небе, честноо.
    Мисля,че просто на снимката така изглежда,защото тя е най-стара ... Няма как да са се наредили на по-новите снимки

Супер! давайте още

Супер фен Аватара на Djuff
    Оле кви сладки усмивки имате .
    Аз понякога искам да нося брекети - някак си супер сладурско е ^^.
    А те брекетите за какво се слагат всъщност?

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Мисля,че просто на снимката така изглежда,защото тя е най-стара ... Няма как да са се наредили на по-новите снимки
    Мне,'щото веднъж в чакалнята,докато си чаках реда при моята ортодонтка имаше едно момиче, на което вече му бяха свалени брекетите.Ортодонтката дойде за малко при нас, момичето се усмихна и тя(ортодонтката) каза:"О те малко са се върнали, но няма нищо.Нормално е." Това не е единствения случай,който знам и за това те попитах.
    Big or small, lies are lies!

Хах...носих брекети една година...от както ги свалих са минали вече 2 и зъбите ми са в същото криво състояние,както преди да ги сложа.Добре че проблема беше само един зъб и почти не се забелязва [да не кажа никак]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Хах...носих брекети една година...от както ги свалих са минали вече 2 и зъбите ми са в същото криво състояние,както преди да ги сложа.Добре че проблема беше само един зъб и почти не се забелязва [да не кажа никак]
    Ми то не трябва ли след като ги свалиш да носиш нощни апаратчета ,за да не се изкривят пак ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Ако имаш хубава усмивка не давай излишни пари само ,защото е сладурско Брекети се слагат за изправяне на кривите зъбки ..

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Ако имаш хубава усмивка не давай излишни пари само ,защото е сладурско Брекети се слагат за изправяне на кривите зъбки ..

И наместване на захапката. А ако има пари, защо да не си сложи ? Повечето от хората имат все някакъв недостатък в устата. Не е късно сега да разбере дали има.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc

И наместване на захапката. А ако има пари, защо да не си сложи ? Повечето от хората имат все някакъв недостатък в устата. Не е късно сега да разбере дали има.
    Хахах .. вярно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си