.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Обичам го бе ;[[[

Здравейте Аз съм на 13.Има едно момче от моя клас което много харесвам но проблема е че и други момичета го харесват като едното е от моя клас.Искам да ви попитам как да разбера дали ме харесва?Как да се зарибявам с него?Как да му привлека вниманието? Моля ви дайте ми съвет и моля без тъпи коментарчета и благодаря на тези които отделиха време да ми прочетат историята и да ми помогнат ;[[
    Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..

Покани го на разходка през почивните дни, предложи му да си пишете домашните заедно. На 13 не знам какво друго може да правите.. Може и на кино да го поканиш.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

няма смисъл да го каня на разходка защото сме от една компания.за домашните - той не пише домашни а за кино .. аз съм от малък град и нямаме кино
    Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..

Напиши му бележка.

Come again ...? Използвай го тоя мозък бе...ко чакате всичко на готово...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

разбери първо дали го харесваш или обичаш, че заглавието ти се различава от първия пост

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Lexynnka
    разбери първо дали го харесваш или обичаш, че заглавието ти се различава от първия пост

Ти пък, що се върза !?

Честно, идея си нямам какво да направиш.Боже, та само на 13 си.Това, което мога да ти кажа, е вече познатото и изтъркано клише:"Бъди себеси."Въпреки, че не знам дали има някакъв смисъл да го правиш.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Познато..

Пишете си =)
    Излизайте в обща компанийка..
    говорете си с даскало
    тръгвай с него за даскало,или се прибирай
    имате много общи теми за разговор,сигурна съм.

Зарибявките ще дойдат от само себе си..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Като за начало избягвай да се вкарваш във филми като "Обичам го"..Още ти е рано за т'ва Това,че много момичета го харесват значи,че той ще е с високо самочувствие и его и ако толкова го искаш просто си оправи външния вид с готина прическa и по-секси дрешки и ти е в кърпа вързан

ПС:Просто му предложи да пиете кафе след даскало и готово..Ако ти е хвърлил око ще се навие,ако откаже под някакъв предтекст не си прави труда да се занимаваш с него...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от gofeto917
    няма нужда от думи само ^
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Lexynnka

Ти пък, що се върза !?

Честно, идея си нямам какво да направиш.Боже, та само на 13 си.Това, което мога да ти кажа, е вече познатото и изтъркано клише:"Бъди себеси."Въпреки, че не знам дали има някакъв смисъл да го правиш.
    апффф толкос съм се и вързала, тя е на 13 бе, на такива вяра нямам

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    в една компания .. в един клас ..
    ако ии той те е харесвал ее щяло да стане нещоо .. прост отговор:
    НЕ ТЕ ХАРЕСВА
    awerw

Голям фен
    Офффф бъди просто себе си.В една компания сте ?! А "обичам те" стана като "здравей".
    Хора много , Човеци малко !

Повече от фен
    Покани го да излезете, за да разбереш дали те харесва. Ти ще разбереш, ако има нещо, то си личи. Ако откаже, не се занимавай.

Съвет от мен, който съм сигурна, че няма да послушаш: Не се занимавай с момчета на твоята възраст, особено в пубертета. Момчетата вървят с 2 години назад.

И между другото, има разлика между "обичам" и "харесвам"

Има огромна разлика между обичам и харесвам!По темата предложиму да се видите,навъртай се около него (без да досаждаш прекалено),когато сте на даскало

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Покани го да излезет
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Омг ! "Обичам го" ... Хях , как искаш ние да ти вярваме, след като самата ти не си вярваш?!
    D.R.O.P I.T O.N M.E

Има разлика между това да го харесваш и това да го обичаш.Вече пишете теми за щяло и нещяло
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Офффф бъди просто себе си.В една компания сте ?! А "обичам те" стана като "здравей".
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си