.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Пловдив

Как да си преинсталирам Уиндоуса ?

Компютъра ми се прецака и незнам как да го оправя, и искам да го оправя, за да не го карам на маистор. Затова се чудех дали сам ще мога да си преинстална Уиндоуса, но проблема е че не искам да преинстална целия Уиндоус, а само локален диск ц.

Потърси малко в гугаъл, за това има милиарди терабайти информация...

И да можеш.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Ако никога не си го правил, което се подразбира помоли някой по-навътре в нещата да ти покаже. Като цяло самият процес не е труден дори бих казал елементарен, но е хубаво първия път някой да ти го покаже. Успех

Цитирай Първоначално написано от Lancer
    Ако никога не си го правил, което се подразбира помоли някой по-навътре в нещата да ти покаже. Като цяло самият процес не е труден дори бих казал елементарен, но е хубаво първия път някой да ти го покаже. Успех
    Точно така \/

Добре де , ти сляп ли си ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

п

Прехвърляш си всичко важно което е за теб от "c" в "d" примерно.После си правиш буутващ диск .. след това задаваш то биоса на "first boot device" да чете CD-ROM, после даваш да ти запише в "c" уин и така.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    http://zamunda.net/details.php?id=176771&hit=1

Единственото, което ти е нужно, са основни познания по английски език. Инсталацията е направена по възможно най-опростения начин. И аз преди давах по 10 лв, за да ми преинсталират системата, ама като пробвах веднъж сам вече не ходя по сервизи за това
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Re: Как да си преинсталирам Уиндоуса ?

Цитирай Първоначално написано от kokyto14
    Компютъра ми се прецака и незнам как да го оправя, и искам да го оправя, за да не го карам на маистор. Затова се чудех дали сам ще мога да си преинстална Уиндоуса, но проблема е че не искам да преинстална целия Уиндоус, а само локален диск ц.
    Човек,ко се чудиш !
    отиди във CompuFixer и готово

Re: Как да си преинсталирам Уиндоуса ?

Цитирай Първоначално написано от gabi123
    Цитирай Първоначално написано от kokyto14
    Човек,ко се чудиш !
    отиди във CompuFixer и готово
    С пари го може всеки. Цаката е да се оправяш сам/с приятел безплатно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си