- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На моменти се държи ужасяващо.
Преди 7 години се запознах с едно момче.Още на първия ден си го харесах ужасно много, но той не ми обръщаше внимание.Беше ми така наречен "приятел".Виждахме се изключително рядко, всичко продължи 2 седмици и след това не се бяхме виждали 2 години.Срещнахме се, говорих с негови приятели, но не го познах, беше се променил до неузнаваемост.Той пък се притеснил, не знаел какво да ми каже, така и не ми каза, че е той.Няколко месеца по-късно ме намери в скайп, започнахме да си пишем съвсем приятелски, но се скарахме, той ме блокира и до тук с взаимоотношенията ни.Месец по-късно ме отблокира и продължихме със същите приятелски отношения, след което обаче пак се скарахме, той пак ме блокира и така след месец той пак ме отблокира . . и така, така, така, вече 5 години се преповтаря тази история.Пишем се, караме се, блокирва ме и след месец най-много отново си пишем.Като цяло лапешка работа.Преди седмица видях това момче, не го бях виждала от много отдавна и у мен се породи едно желание да го видя, да излезем и прочие.Писахме си малко, уговорихме се да се видим, но отново се скарахме и отново не се видяхме.Много сме различни, до болка просто, заради това и постоянно се караме и спорим.Винаги се е държал много добре към мен.От много време има чувства, винаги ме е канил по кафета и т.н, но никога не ме е привличал, винаги съм откзвала, исках нещата между нас да са чисто приятелски, но вече не е така.Страшно много искам да изляза с него и да се получи нещо между нас, но как да изгладя всички тези наши различия.Постоянните ни спорове ме изкарват извън нерви, щом се скараме започва да се държи ужасяващо лошо към мен, просто не се търпи, но и двамата имаме толкова голяма гордост и толкова голям инат . . толкова сме еднакви и в същото време толкова различни.Паралелно с това дори да не се чуваме със седмици винаги ми напомня, че съществува.Дали ще ми пише смс, дали ще ми звънне, дали по скайп ще ми пише, а получа ли някаква вест от него скачам до небето.Искам това момче да бъде до мен, искам да бъда с него, но как да превъзмогна това наше непрекъснато заяждане.Много ще съм благодарна, ако някой опита да помогне...
Компромиси. И разговор. И пак компромиси.
Не е като да не ми се е случвало. Аз не можах да се справя. Дали различията бяха прекалено много, или аз бях твърде недорасла и ми се виждаше твърде сложно всичко, е трудно да се каже. Не беше преди чак толкова време, така че навярно и сега бих се отдръпнала. Бих предпочела да запазя добрия тон в отношенията ни и да изчакам известно време, докато се настроим на една и съща вълна, а не да се изтърпим с мъка няколко седмици и накрая да се гледаме криво.
Страхувам се, че ако чакам още той ще претръпне.Пет години изминаха вече в откази и скандали.Има моменти, в които щом се скараме става дори агресивен..
Късно се е усетил да покаже кой е мъжът в къщата
хаахахахха.. Само разбрах, че от 7 години си пишете в скайп и не сте се срещали на по кафе.
Temet Nosce
벨야카
вие май само по скайп се карате,пробвайте да пбщувате повече навън,а не пред компа
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не, в грешка си.През тези години сме се срещали, къде случайно, къде нагласено от него, ходили сме на кафе с компания, на разходки, но като цяло отношенията ни се базират на скайпа, просто защото аз не изпитвах нищо към него, а и за приятел не ми беше тръпка да го имам и го отблъсквах с всяко негово действие.Първоначално написано от umri
Щом си го отблъсквала си гледай сеира.Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Temet Nosce
벨야카