.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Възрастова граница?

Каква ралзиката в годините между партньорите смятате за приемлива?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Няма граница...Всичко зависи от човека,намеренията и чувствата му и външния вид..Има хора,които на 50 изглеждат като на 35... Ние не сме никoи,че да съдим хората кой с колко по-млади ходи,всеки си живее живота и има право на избор...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Tроян
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Няма граница...Всичко зависи от човека,намеренията и чувствата му и външния вид..Има хора,които на 50 изглеждат като на 35... Ние не сме никoи,че да съдим хората кой с колко по-млади ходи,всеки си живее живота и има право на избор...
    Съгласен!Не всеки избира в кой да се влюби.Suicide is always a solution.

Попринцип и аз съм на това мнение,но понякога е просто странно знам за момчета 12 клас ходят с момичета 7 клас. Мисля че след 20 години възрастовата граница няма значение.

Повече от фен Аватара на w0lf
    да защото преди тва му се вика ПЕДОФИЛИЯ
    madafaka

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ltoy
    Попринцип и аз съм на това мнение,но понякога е просто странно знам за момчета 12 клас ходят с момичета 7 клас. Мисля че след 20 години възрастовата граница няма значение.
    Ами да,едно е да сте на 18 и 13 с 5 години разлика и съвсем друго да сте на 20 и 25 пак със същата разлика...Въпрос на период
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Tроян
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    да защото преди тва му се вика ПЕДОФИЛИЯ
    на бас че му се вика "сводничестване"

6-7 години максимум.. при тва момчето да е по-голямо.
    с моя разликата ни е 4 години и няаме проблеми.

Незнам то си е до човека,дори и да ми допада някое момиче да кажем на 14,а аз съм на 17,тези 3 години разлика ми се струват доста (поне за тийновете,иначе не са) и това ме спира.

Цитирай Първоначално написано от ltoy
    Незнам то си е до човека,дори и да ми допада някое момиче да кажем на 14,а аз съм на 17,тези 3 години разлика ми се струват доста (поне за тийновете,иначе не са) и това ме спира.
    сам го каза, зависи от човека

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Lexynnka
    ....
    Категорично ДА!!!Аз мисля по същия начин.
    Другите, по-големите разлики са неприемливи за моята личност.
    Big or small, lies are lies!

За любовта няма граници, нали знаете?
    Scars remind me, of just how far that I've come .. !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    За мен годините нямат никакво значение, но се налага да се съобразявам. Искам момичето да е зряло и вече самостоятелно, а това става ако е над 21 години. Горната граница пък я определям от това, че за да имам сериозна връзка трябва да имаме бъдеще и дете. Т.е. тя трябва да не е минала границата за безпроблемно раждане на 1-во дете. За мен разумната граница за приятелка е над 21 и под 35 години. Аз самия съм на 35.

В тинейджърска възраст - 3 години(максимум) са допустима разлика. Оттам насетне вече с нарастването на годините, нарастват и различията в мисленето, възприятията, принципите, приоритетите и т.н.

Град
    BULGARIA ♥
    Стига да има любов по между им ,другото няма значение...Но в днешно време момичетата на възраст 20-30 повечето търсят богат чичко или дядко с парички понеже знаят колко е труден живота и че е почти невъзможно да си напълнят портмонето с парички сами..Затова,когато видим двойка с голяма разлика в годините веднага ни минава мъсилтъ,че връзката им се граади не на любов а на пари..
    Луда и различна...Дива и красива...Обичам СИЛНО,мразя ЗАВИНАГИ..плача ТИХО..смея се ВИСОКО..отмъщавам ЖЕСТОКО.. Toва съм аз..и не ме ебе за вас !

Град
    pz city
    Цитирай Първоначално написано от karinchety
    Стига да има любов по между им ,другото няма значение...Но в днешно време момичетата на възраст 20-30 повечето търсят богат чичко или дядко с парички понеже знаят колко е труден живота и че е почти невъзможно да си напълнят портмонето с парички сами..Затова,когато видим двойка с голяма разлика в годините веднага ни минава мъсилтъ,че връзката им се граади не на любов а на пари..
    гради се върху любовта към парите,но това е друга тема

Аз мисля че във възрастовия интервал 14-20 години повече от 2 години разлика между половинките не е нормална.За току що навлизащи в живота млади по-голяма разлика в годините би била основна причина за раздялаи неуспешна връзка
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Любовта нямала граници,но не е и без граници.. така че всеки сам поставя своите,ако му харесва да играе Кент в пенсионерският клуб със своят/а приятел/ка

Цитирай Първоначално написано от Lexynnka
    с моя разликата ни е 4 години и няаме проблеми.
    Да когато ти си бил 1 клас тя е искала на майкаси пръчка за да се качи на килима

По Темата , най-яко е моми4е на 10 със мъж на 70
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си