.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Проблем - Липсва увереност, срамежливостта е в изобилие!

Здравейте на всички!

Искам да се допитам до вас, за съвет. Преди време бях влюбен в едно момиче от мойто училище, ходихме на кафе, разхождахме се, казах и какво чувствам към нея (по скaйп), тя каза, че иска да си останем само приятели. На другият ден си хвана гадже. Трудно го приех, но си казах " защо да не я забравя? има още толкова момичета.. ", опитах се, но не се получи, преди 2 дена, скъса с гаджето си. Проблема е в това, че имам още чувства към нея, но нямам смелоста да и го кажа, " за пореден път ", в училище като се заговорим, почвам да дрънкам глупости и тем подобни неприемливи неща. Моля, дайте ми някакъв съвет как да преодолея тези 2 неща - срама и как да стана по-уверен. (търсих начини, но не се получава).

Благодаря Ви предварително!

Много се чудиш приятелю. Представи си, че отиваш да пазаруваш, мислиш ли предварително "Оу как ще се сработя с касиерката, какво да кажа..." - НЕ, за това си напълно уверен в ситуацията, нищо, че не познаваш човека отсреща. Голямата нервност ти пречи да кажеш това което искаш... Твоята предпазливост- "Оу ще бъда отрязан, НЕ пааааааааак", така че http://www.youtube.com/watch?v=XvBFB...eature=related

Била съм в подобно положение...
    Но веднъж като си изпуснеш шанса,със следващия/следващата знаеш как да действаш.
    Приеми го като урок или нещо подобно!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Повече от фен Аватара на w0lf
    Поддържате ли приятелски чувства с нея? По-скоро...добри приятели ли сте - да излизате заедно, да си лафите доста етц
    Щот ако опиташ пак и най-вероятно бъдеш отрязан пак (съжалявам но е истина) всичко ще се промени и няма да бъдете толкова близки.
    madafaka

Ами според мен трябва да опиташ , няма нищо лошо.Не се срамувай , знаеш ли пък и тя може да изпитва нещо към теб.А ако и този път нищо не стане повече няма да се надяваш - поне да си знаеш.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от PIMP88
    еми сводничеството не е лесно , пък и дано да е пълнолетна
    Поне като искаш да спамиш хвани си някой спамер да те научи...

По темата откажи се. Щом на първия път ти е отказала на 100ния няма да приеме. Само ще се излагаш като я гониш като кученце. Не искам да те разубеждавам или нещо такова, но се замисли дали изобщо имаш шанс иначе всичко останало ще бъде загуба на време.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Тя вече ти го е казала "само приятели". Не ти се кефи за друго.

Град
    Newp0rt ..
    Какво толко има да го мислиш .. ?? Сам каза има толкова момичетаа .. ?
    ти на колко си .. на 13 . . ? Ако иска да е с теб ще е ако не майнатаа и бе ! ще намериш друга на която ще и пука за теб и няма да ти се прави на интересна .. ! Едва ли ще се жениш за нея така чее .. ! не виждам проблема .. :P

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Тя вече ти го е казала "само приятели". Не ти се кефи за друго.
    + много точно
    Summer (h)

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не си губи времето с нея-няма да сте нищо повече от приятели...Щом веднъж ти е отказала,шансът да си промени решението е минимален,а още повече като се има предвид възрастта ви...е нищожен!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Щом още в началото ти е казала че иска да сте само приятели .. значи иска да сте само приятели!!!! Съвет от мен няма нужда да го правиш пак.. резултата ще е същият !
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Фен
    Град
    Shumen
    пусни си музика
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако нещо се е променило-тя сама ще те потърси,сигурна съм.Но честно казано, не вярвам.Затова не си прави илюзии и продължи напред,сам написа,че има и други момичета.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kykyto
    Много се чудиш приятелю. Представи си, че отиваш да пазаруваш, мислиш ли предварително "Оу как ще се сработя с касиерката, какво да кажа..." - НЕ, за това си напълно уверен в ситуацията, нищо, че не познаваш човека отсреща. Голямата нервност ти пречи да кажеш това което искаш... Твоята предпазливост- "Оу ще бъда отрязан, НЕ пааааааааак", така че http://www.youtube.com/watch?v=XvBFB...eature=related
    Ти нормален ли си, бе? Т'ва е 40 минути, кое зомби ще седи да го гледа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си