- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- здр имам проблем с момиче
значи аз съм на 16 и тя е на 16.Целували сме се вече с нея и ми каза че съм страхотно момче.Но обаче има проблем тя разбра че меко казано нямам опит(мисля че разбрахте).Тя каза " не съм била с момче което няма опит",и че не е сигурно,въпреки че все още съм и симпатичен.Колкото до моето описание съм ръст 172см,62кг тренирано тяло (Muay Thai)и колкото до фейса съм добре.Колкото до характера ми аз съм мил с хората,но ако преминат линията ставам агресивен.Имам чувство за хумор.Чувствителен съм.И така нататък.......
Та въпроса ми е,да продължа ли да опитвам с тва момиче или да си търся друга?
Не търси други, а започни да посещаваш часовете по български език.![]()
Big or small, lies are lies!
Време за реклама....![]()
![]()
A сега вече, кажи какъв ти е проблема...
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
Ако за другата приятелка няма проблем да е с някой, който няма опит - отивай при нея.![]()
кажи и че ако те отреже ще и вкараш double elbow slash в лицето
madafaka
Човече направо ме шокира... Какво значение има дали имаш опит или не?
Много се шашкаш и то за глупости.
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Пич,вие сте гаджета или каквото сте там не знам.Вие не играете компютърна игра заедно ,че да ти трябва на тебе опит ,не играеш в някой отбор ,че да ти трябва опит..боже боже..
кат няяш опит,накарай я да те научи!
Продължи да настояваш щом я харесваш.А до това , че нямаш опит смятам че изобщо няма значение , все пак винаги има първи път.
Щом е толкова опитна да те научи !![]()
пич,не копирвайПървоначално написано от pavka7a
![]()
Пич, не че нещо, ама тая е ебахти тъпата, ако не те иска, щото "нямаш опит"...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Мани я тая кифла е..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
кажи й: " Еби си майката пача " и сама ще дойде при теб майна![]()
хах описанието беше излишно,целта не беше ние да те харесаме,а момичето, с което се задяваш.Колкото до опита никой не може да се похвали,че се е родил научен![]()
Кажи и "Шибай се коза"![]()
![]()
![]()
Сега без майтап:Тя е недорасла пикла и е свикнала да се пуска само на батковци...Ако не те цени изобщо не се занимавай с нея,батковците ще я оправят и вместо тебНамери по-земно момиче,което не търси момче,спало с 50 момичета,което се води за опитно
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
пък аз съм 182 см, 74 килограма, тренирано тяло предимно с водка с кола и дробчета по селски тренирам, във фейса съм много добре ама съм много опитен майна и не ме искат много.![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
бе тая нещо иска да те играе![]()
остави я, кифличка ми се струва
Може би просто го е казала, за да знаеш...
не разбирам какъв е проблема и защо се шашкаш толкова.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
TOЧНО !Първоначално написано от skorpio458
Йоо
стига сте базикали момчето...ама като имате вие проблем не ви е толкоз смешно нали...
ох
ами проблема с опита... не е проблем. Както много хора писаха,
за всичко си има първи път, тя може да те научи.......
или тя иска да те разкара /сори, но и това е опция/
или не знае какво иска и те е харесала на фейс, ама е решила че иска малко по-отвореничък
в общи линии... моят съвет - да си гледа работата.
като си изясни какво или кой точно я интересува ще се върне.
засега няма смисъл да си губиш времето, отивай да набираш опит с някоя друга![]()