- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кичур проклет
Здравейте .. значии косата си ми е наред ,всичко си е ОК ,но има един кичур ,който от мноого ,мноого време седи като изгорен ,а нищо не съм му правила и супер ме дразни .. някакви съвети какво да го правя ?
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
ами.. или отивай да се подстрижеш.. но това е ако е изгорен само в краищата.. или го изчакай да си израстне ии пак се подстрижи.. друг вариант не виждам.. ;хПървоначално написано от BaffaLsc
за да не се вижда че е толкова изгорял.. като се къпеш си слагай балсам за омекотяване.. ии като се изправяш.. не го изправяй.. сигурно от това се е получило.. : )
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Точно това е ,че не се изправям ,не се топирам ,нищо не правя ,а целия от корените до края си е такъв и само той е такъв иначе всичко друго си е ОК .. постригвах се преди 3 дни .. ;хПървоначално написано от XxStupidMuffinxX
Ами, за да не стои така изгоряло и опърлено.. си слагай балсам като се къпеш.. и може би балсам след измиване.. и аз имах такъв проблем ии след 1 седмица всичко беше наред.. : ) а до тогава може да си сплиташ кичура.. много добре стои.. : )Първоначално написано от BaffaLsc
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Оо ,много ти благодаряПървоначално написано от XxStupidMuffinxX
![]()
Не мога точно да си представя какъв е проблема ако имаш възможност да го снимаш, ще се опитам да съм от полза.
Ще се опитам да го снимам то е като на кукла барби с изкуствена коса и нали знаете ,ако не е оригинална косата й каква става като метлаТочно такъв е и моят кичур ..
+1 ако можеш снимайПървоначално написано от KumchoValcho
Не става ,изглежда си нормален на снимкатаПървоначално написано от neeDaBosS
Пък не мога да го отрежа ,защото примерно като се вържа то тва ще стърчи и няма да мога да го хвана и него ..
купи си едно балсамче на евтерпа..и друг път съм казвала за него
някво неизвестно е около 2 и 50 най-много в бяла опаковка на цветя много яко мирише мажи кичура с него..попринцип е за оформяне на прическа но много добре оправя стърчащите косъмчета и изглежда някак ''зализано'' и все пак,слагай по малко да не изглежда мазно
Хах.. успяхВижда се само накрая ,но не успях по друг начин да го снимам ,но като имате предвид ,че и нагоре е така
:
http://prikachi.com/images/524/2535524F.jpgНаправо е потресаващо зле ! И е някво проскубано като на баба ми ..
ясно..навсякъде стъчат космиразбра ме,предполагам? и е като метла ..най-добре го отрежи сиг. новия кичур няма да е така сигурна ли си че не си я изправяла? не мога да разбера от какво е станало така..
Не съм й правила нищо ,ама абсолютно нищо .. не се изправям ,не се топирам ..не знам и аз от много време си е като метлаПървоначално написано от neeDaBosS
Много пъти съм го кълцала ( постригвала ) ,ама той си е такъв .. не знам и аз вече
освен да го сплитам както предложи XxStupidMuffinxX това май е най - добрия вариант ,то се е видяло ,че няма спасение
![]()
Много странно наистина, от кога е така?
Иначе, за да го прикриеш може да си намачкаш косата с пяна или някакви други прически, които да го скрият. А относно това да се оправи, те вече ти казаха.. използвай балсам, може и също да изпробваш някоя маска. Няма лошо и да се консултираш с фризиорката ти, тя също ще ти даде някой полезен съвет.
Да ,ще я питам ,но едва ли ще помогне много ..Първоначално написано от DanIto0ooo
къде се намира тоя кичур?
Ми как да ти обясняПървоначално написано от neeDaBosS
Не се вижда само ,ако почна да си играя с косата .. значии от лявата ми страна е някъде маалко по назад от ухото ми ,ниско долу ,но примерно като съм с диадема ( почти винаги ) се вижда едно проскубано кичурче сякаш изтощено от не се знае какво ..
Вече не знам какво да го правя .. като го среша и той става още по къдрав някъвв ...
и аз съм имал преди изтощени кичури,но е било от изрусяването
отрязах си цялата коса![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Това ли ме съветваш ?Първоначално написано от Di
![]()
аз съм момче,ама ако ти отива къса коса,що неПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Недей ,, не искам да си припомням в 3ти клас на кво мязахПървоначално написано от Di
![]()
![]()
Хах мене са ми такива точно кичурите отпред от двете страни на лицето. Наззад всичко е ок, обаче те са като захарен памук - нещо страшно, особено след баня. Освен това са и къдрави и яко сухи стоят. Няма оправия направо![]()
Същата работа съм и аз ,обаче кичура е по назадПървоначално написано от Minerva
![]()