Някой знае ли откъде мога да си купя от тези шалчетата /за съжаление не намирам снимка/ те са едни такива тънички и се носят така отпред, дано да се сетите
Първоначално написано от sexy_baby_originale
нещо такова ли ?или копринен
от кой град си ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
От къде си? И аз много им се радвам, но си взимам от Монтана понеже има страшно много и са само по 4 лева. В София примерно не мога да си намеря, а не е да не търся. Сигурно и да намеря ще ми искат 10![]()
къде по-точно в Монтана?Първоначално написано от Minerva
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
В София в подлеза на Орлов мост, в едно магазинче. По 3-4 лв са, имам черно-бял![]()
Значи срещу аското от другата страна на улицата има едно магазинче за имитационна бижутерия и аксесоари. Масите на едно кафе са точно пред витрината му. Там има достаПървоначално написано от DiDiChKa
![]()
да точно като това първотоПървоначално написано от Wwwooow
![]()
В по-големите магазини , като Бершка , Зара , Теранова и т.н. винаги има подобни. Аз лично се снабдявам с шалчета от един нормален магазин в моя град , където собственичката ми взема по 7-8 шалчета на едро и ми ги дава на такава цена.![]()
Късметлийка съм си , кво да правя.![]()
To infinity and beyond.
ммм мен много ме кефят тези шалчета много сладко стоят, ако се съчетаят хубаводо сега не съм носила такъв(освен плетен),но скоро смятам да си купя.Някой да знае къде във Варна има магазин за такива, на по-приемливи цени около 5, 6лв ??ще е интересно ако слагате снимки на вашите шалчета...(ако е съгласна авторката де : ) )
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Infinity, имаш ли нещо против да си снимаш всички шалчета? Дано да не е нахално.Първоначално написано от Infinity
В много теми съм чела, че си вманиачена на тема шалчета и ми е любопитно да видя всичките.
![]()
А колко са ти общо?![]()
разбира се че съм съгласна, даже и на мен ще ми е интересно да ви ги видя.Първоначално написано от Wwwooow
MissNothing по-късно ще ги снимам всичките и ще ги кача.
Не са особено много все още , но от около два месеца това се превърна в любимия ми аксесоар. За момента може би имам към 15 , примерно , но не съм съвсем сигурна.![]()
To infinity and beyond.
ако си от София почти във всички подлези заа от 3 до 15лв...
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker