- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко и глупаво или малко,но съществено?
Здравейте.Имам нужда от мнението ви по въпрос,който ме измъчва в момента.
Приятелят ми не е човек,който лесно се доверява на хората,но се старае да постигне здравословни отношения с мен,особено,че му обещах със сълзи на очи,че винаги ще съм до него и ще му помагам,когато има нужда.
Сега - проблемът.Преди 10 мин звъни да ида да му помогна по философия.5 следобед е,той живее на час и половина път от мен + това ми трябва и време да се приготвя и..стори ми се безсмислено .Но имам чувството ,че съм го предала..според вас това нарушение на обещанието ли е или аз се филмирам?
Филмираш се. Ако не му е спешно, може да му помогнеш и друг ден (примерно утре). Хубаво е той да се сеща по-рано за тея неща, така вероятността да си отзивчива нараства.
Точно. А ако случайно реши да се нацупи значи е кретен. И като толкова знае, защо не дойде той до вас?Първоначално написано от DarkTemplar
Животът е адът описан в Библията!
Наистина се филмираш не може винаги да си му като сянка,а и предполагам,че проблема с философията не е толкова сериозен,за да му одаваш такова голямо значение,а още повече да се самообвиняваш,че си нарушила обещанието![]()
![]()
защо не му предложиш да си говорите по скайпа,отваряте си учебниците и почваш да му помагаш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И аз мисля,че най-малкото обещанието ти е било за доста по-сериозни неща от едната философия...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
филмираш се, пък и на него му е зора + това момче, той да идва при теб.
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Благодаря ,бяхте мн мили!