.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Има ли протеинови вафли ?

Здравейте .. днес един приятел ми каза, че в кауфлант има протеинови вафли .. аз съм на 14 и мисля, че може да зимам всеки ден по 1 такава вафла, за да надебелея малко в ръцете .. ходя 3 пъти седмично на фитнес ( без да дигам щанги ) и всеки ден ще ям такава вафла .. отидох в кауфлант и питах за такива вафли но нямаше .. знаете ли каде в софия ( младост или дружба се продават такива вафли ? сега видях в нета има такива вафли казват се PROTEIN R и има много такива .. е нормално ли е да зимам по 1 такава вафла всеки ден като ходя на фитнес 3 пъти седмично, понякога събота или неделя също ходя ?
    Разбрах, че от тези вафли се трупа маса, а аз имам нужда да надебелея долу малко в ръцете, близо до китката .. може ли да зимам такива вафли ?

Тези вафли не струват. По-добре ще е да си купиш някакъв протеин, той може да ти помогне за качването на килограми, но не си мисли, че това ще е достатъчно, защото тренираш твърде малко. Мускул се прави с тренировки, а ако си само на пътеката няма да заякнеш в ръцете. Затова, тренирай по 5-6 пъти в седмицата, ако имаш възможност си купи някой гейнер (мога да ти препоръчам), не си давай парите на вятъра за тези вафли, няма да има никакъв ефект от тях.

П.п. Цените на вафлите варират между 3 и 5 лева.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Аз намерих протеинови вафли .. по 1 лев са
    От каде мога да зема тези протеинови добавки ? .. препоръчай ми от каде да намеря, или ми дай онлайн сайт с хранителни добавки ( протеини ) щом не заслужава с вафлите ..

Съжалявам за 2 - рото мнение, но вижте тези протеини - http://topdobavki.com/Protein-univer...Path=21_26_178 .. стават ли за нещо, разгледайте сайта и ми препоръчайте някой евтин протеин до 30-35 лева и ми кажете как да го използвам, моля !

Изпратих ти лично съобщение за продукт, който е евтин, но качествен. На опаковката пише как да се дозира точно, но може да попиташ и във фитнес залата някой. С него и повече тренировки ще имаш успех

Мерси много за бързите отговори .. ам един приятел ми каза, че има някакви протеини генар, с тях надебелявам долу в ръцете .. насякаде де .. този протеин дето си ми дал, ако го зимам качествено, ще надебелея ли поне малко в ръцете ? .. имам в предвид долу до китката ..

Само от протеин не може да качиш мускул. Протеините помагат това да стане, но трябва да си активен в залата. За да качиш сантиметри в ръцете трябва да тренираш и тях, а за целта използвай щангите в залата.

Ам после ако спра да хода на фитнес, протеините ще ми навредат ли ? смисъл може да ходя ама не толкова често, ами по рядко .. по 5-6 пъти на месец да кажем ?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от edy
    Ам после ако спра да хода на фитнес, протеините ще ми навредат ли ? смисъл може да ходя ама не толкова често, ами по рядко .. по 5-6 пъти на месец да кажем ?
    Не. Но какъв е смисъла от 5-6пъти ходене на месец?

Град
    София
    Не ти трябват протеини, вафли, гейнъри и др за да качиш - трябва си ядене !
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

Цитирай Първоначално написано от StilianStoqnov
    Не ти трябват протеини, вафли, гейнъри и др за да качиш - трябва си ядене !
    Добре го учих хлапето, похвално!
    На него не му трябва да качва мазнини, защото тях може да ги качи и без трениране. Протеините се взимат за повишаване на силата и възстановяване след тренировката.

Виждам , че искаш да зобиш , но не ти ги препоръчвам първо 3 лева ти е 1 -та вафла след това за 10 дни ще изхабиш 30 лева по-хубаво си земи една кутия анаболи и си готов ...

Цитирай Първоначално написано от Lavender
    Виждам , че искаш да зобиш , но не ти ги препоръчвам първо 3 лева ти е 1 -та вафла след това за 10 дни ще изхабиш 30 лева по-хубаво си земи една кутия анаболи и си готов ...
    Зобене ли? Ти хал хабер си нямаш за кво става на въпрос, а? Тук говорим за хранителни добавки, а не за химия. Зобенето е лесно, но той е прекалено малък за това, няма смисъл да си разсипва здравето още от сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си