- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да преодолея притеснението?
Mnogo sam pritesnitelen i v daskalo i po ulicata i na kafe i na disko. Postoqnno imam 4uvstvo 4e vseki 1 4ovek po ulicata me gleda i mi e nqkvo qko tupo. Kadeto i da otida vse mislq da ne se izloja ne6to,i koi me gleda i koi ne. Daje imam 4uvstvo 4e sam izgubil estestvenoto si povedenie po ulicata ot tova pritesnenie. Da ne govorim 4e kato sedna na masa s po-nepoznati hora i ni6to ne moga da govorq pak zaradi nego. Pre4i mi i za jenite - strah me e da ne se izloja ili da ne kaja ne6to deto ne trqbva. Daite nqkvi idei za preodolqvane
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Поотпусни се де братоотпускай се (но се владей [!] ) и 'сичко ще е О.К
![]()
![]()
![]()
лесно е да се каже ама...Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
![]()
И аз бях много притеснителна,но се оправих... Само не се панирай и положи стараниее (к'фи простотийки приказфам...![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
абе не говориш простотии ама... не става то толкоз лесноПървоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
ооо лудото ми Ники тоооо(за !~*NiKiTyYyY*~! става дума) права си,наистина трябва да се поотпусне...
Пич не трябва да обръщам голямо внимание на мнението на другите,най-вече на тези ,които въобще не те познаватИ аз си падам по-срамежливо човече,пред приятели съм много отпусната и си дрънка всякакви глупости,но в по-чужда за мен компания съм по свита и мълчалива...не е лесно да се преодолее , точен съвет не мога да ти дам освен да не ти пука толкова много...
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Offf 6to ne moga da kaja sa6toto ... tolkova sam stanala otrakana i ustata i otka4ena 4e .... sa pla6a ot meneПървоначално написано от HF
![]()
![]()
Em po temata: mi otpusni se kvo ti puka .... tfa mu e maikata - za ni6to da ti ne dreme
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Не трябва да ти пука за мнението на хората и за това, че може да се изложиш пред тях. Спокойно, хора сме, няма безгрешни, всеки греши !!! Отпусни се малко по-малко, смеси се с компанията и започни да се забавляваш с тях УСПЕХХХХХХ
Познато ми.Имам моменти в които и аз се чувствам не на място без видима причина. Wink
Как си със самочувствието, харесваш ли себе си, визията си, характера си и т.н.Въобще как се възприемаш?Това оказва доста голямо значение.Ако ти самата/самия не си уверен в себе си, няма начин да завържеш разговор с когото и да е, възпиран от страха да не стане някоя издънка.Не бива така, бори се с това нещо и съм сигурна, че един ден, рано или късно ще го преодолееш и ще разбереш, че напразно си се страхувал от това да не останеш неразбра или някой да не си създаде лошо впечаталение за личността ти.
Просто бъди себе си и не се преструвай, защото когато човек преиграва, околните го усещат и ситуацията тотално се забатачва.Успех и по-бодро. Wink
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
мхм мерси за мнениятапък времето ще покаже какво ще стане
![]()
![]()
Да не ти пукаааа...
Особено пък от хората по улицата. Това са ппросто някакви хора които подминаваш и едва ли ще видиш пак. Пък, ако ги видиш...пак ще ги поминеш..![]()
И недей толкова да му мислиш какво ще кажеш. Говори си спокойно.
[quote="ЦвЕтИт0"]Познато ми.Имам моменти в които и аз се чувствам не на място без видима причина. Wink
Как си със самочувствието, харесваш ли себе си, визията си, характера си и т.н.Въобще как се възприемаш?Това оказва доста голямо значение.Ако ти самата/самия не си уверен в себе си, няма начин да завържеш разговор с когото и да е, възпиран от страха да не стане някоя издънка.Не бива така, бори се с това нещо и съм сигурна, че един ден, рано или късно ще го преодолееш и ще разбереш, че напразно си се страхувал от това да не останеш неразбра или някой да не си създаде лошо впечаталение за личността ти.
Просто бъди себе си и не се преструвай, защото когато човек преиграва, околните го усещат и ситуацията тотално се забатачва.Успех и по-бодро. Wink
[/quote
Mersi,s viziqta sum mnogo dobre,imam 4uvstvo za humor,no samo pred nai-blizkite hora i s tezi koito se poznavam otdavna. Kato sum s nepoznati ne znam kakvo da kaja,sduhvam se. Primerno sednal sum v kafe i trqbva da otida do toaletnata (ili disko saotvetno) i pri samoto preminavane prez horata vse sum pod naprejenie kak to4no 6te se dvija,abe vse edno si postoqnno pod nabludenie. Da se nadqvame 4e 6te se opravi.
По едим масур сутрин с кафето и нямаш никакви грижи! Кат' те гледат, гледай и ти бе! Еби ги!
ЛелЕ аЗ сЪм сЪщИяТ пРед пОзнатите И нА уЛициТе СъМ ткФ суПер рАзпуСнат ама кАто сАм с нЕпозНАта коМпаниЯ и мАл4а,КакТо и пРи моМи4етата самО мАл4а ткФПървоначално написано от IrReplacaBle
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Ясна ми е картинката.Между другото дори и да не си признаваме всеки, поне веднъж в живота си, се е чувствал неловко и на място.Явно хората, с които излизаш, не могат да предразположат да се отпуснеш и да се чувстваш добре.![]()
Опитай се да потиснеш това натрапчиво чувство на неувереност.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами,когато на мен ми е притеснено си повтарям,4е все някога ще мине и аз тогава ще съм на 7то небе...Не ми помага особено,но какво да се прави...
Хах
Била съм така...някъде преди две години може би...демек в 5-6 клас...
Тъпо е...
Не е много сложно просто да не ти пука...
По-идиотско е като се сдухваш.К`во ебати,кви са ти тия...откъде на къде ше съобразяваш с някви...
i az sum taka kato se pritesnqvam digam kruvno![]()