- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежливото момче
АаахахахаПървоначално написано от smilegirl1
tarlyo какво е толкова смешно, защото на мен ми е до реване
няма за какво да плачиш бе момиче,човека го е срам просто,остави го
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хах доста детско е постъпил според мен..Първоначално написано от smilegirl1
Толкоз тъп човек като тва момче не съм виждал (facepalm)
Горкия човечецПТ : Дооста е срамежлив то вече е ясно .. няма какво друго да направиш освен да чакаш
Спокойно ! Всичко с времето си .. избягал е не защото наистина не те харесва ,а точно обратното ,щом се е зачервил и е ' избягал '
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
е кай ми чесно тва верно ли е100% ся се бие по главата сам
madafaka
Интересна историйка.Сега предполагам трябва да чакаме, да излезе тема 1 момиче ме пита дали я харесвам, а аз се уплаших и избягах.
![]()
![]()
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
Харесва те и е адски срамежлив,за да си го признае...Покани го да излезете на кафе и му кажи,че го харесваш,може пък да помогне да не се чувства толкова неловко,знам ли ви и аз пубертетските истории![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Авторке голяма си сладурана.Поздравления за куража, някои хора на по 20г не биха събрали твоята смелост. След тези ти действия предлагам да се отдръпнеш от него, туко виж се е усетил и е преглътнал пустият си срам. Не говори с него, старай се да не го гледаш или поне той да не забелязва, че го гледаш. Отдръпни се, ти му даде знак и то доста категоричен, сега е негов ред.
Бог знае какво му е минало през главата... Аз съм същия като него ама не бих избягал, бих се направил на пич. Дай му малко време и му покажи по някакъв начин че го харесваш без да му го казваш и той ще се престраши
.
ваУ рокс
Grell
Мисля, че нещата между мен и "срамежливият"потръгнаха, защото във петък след часовете ме покани на кафе, аз му казах, че в събота ще е идеално и ето , че излязохме.
![]()
![]()
Първоначално той се държеше доста срамежливо, но с течение на времето двамата започнахме да си говорим за интересите ни и тн. През цялото време изобщо не личеше, че ме харесва и че скоро ще ми го каже, а бяхме просто добри приятели.![]()
Но дойде време да си тръгваме и на спирката, преди да се кача в автобуса, той ме целуна и след това ми каза, че ме харесва.![]()
![]()
Аз се качих на автобуса и си махнахме, след това седнах и от тогава не сме се виждали.
А СЕГА КАКВО ДА ГО ПРАВЯЯЯЯЯЯЯ???????????![]()
![]()
как стават така тези неща казващ му че го харесваш и очакваш положителен отговор на мен ако ми кажат и познавам момичето но не съм имал общо с нея мн ясно че ще откажа![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek