- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАКВО ДА ПРАВЯЯЯЯЯ ??? :@
Историята ми е следната. Ходех с едно момче към 7 месеца, адски много го обичах и продължавам да го обичам, НО... Запознах го с най-добрата си приятелка и тя много го хареса... след две седмици той скъса с мен
беше ми много тежко и се обадих на приятелката ми да се видим за отеха и да си поговоря с нея ... Когато отидах на мястото на срещата я заварих да се целува с него
И така разбрах че те ходят ... От тогава и двамата имат наглостта да ме канят да излизам с тях навън а когато откажа, ми го изкарват през г***
Много ми е тежко, Кажете ми, моля ви,какво да правя?
Това е много гадно. Според мен е най-добре да им кажеш как се чувстваш или поне така бих направила аз.
УСПЕХ
Кво си губиш времето с тях? ЗАрязал те е заради найдобрата ти приятелка.. Смятай.
Ако бях на тебе тази "приятелка" нямаше да я погледна повече, а пък за оня да не говорим..такива "приятели-предатели" не ти трябват. Не знам какво още говориш с тях явно е, че ти се подиграват .. Също така като ги видя да се целуват нямаше да е лошо да я дигнеш у въздуха за това, че ти е погодила такъв долен номер.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
"приятелката" ти ако можеш да я наречеш въобще такава...е пълееен боклууук ;xx аа за моомчетоо да не говориим ;хх ии как такаа ще тии се сърдят като не искаш да излизаш с тях лелееее ебатии скандала треа да им вдиигнееш даа се праавиш едва ли не чее не се е случило нищо не не неее![]()
![]()
Силвето
![]()
![]()
Пак историята с приятелката. Абе подбирайте си приятелите бе хора ....
На това приятелка ли казваш.. Много е долна , той също.Намери си нова приятелка и си намери нов приятел,за да забравиш по-лесно тази утрепка !
Summer (h)
набий ги.. сега сериозно мсиля, че трябва да спреш да се срещаш с тези хора,ибаси наглите.
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Най-доброто решение е, въобще да не говориш с тях. Никаква приятелка не ти е, щом ти е погодила този гаден номер. Вместо да се опита да ти обясни поне, тя направо ти е показала какво става. Много тъпо!
А момчето.. не се занимавай повече с него. За да те зареже след 2 седмици, значи въобще не е имал чувства към теб.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Приятелката ти не ти е приятелка..., а този е боклук с когото не си заслужава да имаш нищо общо. Приятелката ти, нищо чудно и нея да зареже както теб заради някоя друга и скоро да дойде дати плаче на рамото.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
и двамата не си заслужават,заеби ги и продължи напред
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако аз бях в това положение първо бих завряла бившия ти и тази твоя приятелка в едно място и бих ги зарязала .. не се занимавай с тях .. щом е направила това зад гърба ти начи не ти е приятелка .. а него - той не е единствен ще намериш и друг .. просто гледай не се засичаш с тях ..
спри да ги отразяваш и двамата. дръж се, сякаш не ги познаваш. лика- прилика са си- двама предатели. иронията е в това, че единият накрая ще се окаже по- голям предател от другия и съответно вторият ще си изпати.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Игнорирай ги ..
като ти звънят за кафе или за някъде не отговаряй или затваряй телефона .. ;]
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Дори да изключим "прекрасната" им постъпка спрямо теб,самият факт,че те канят с тях и грам не си дават сметка какво ти причиняват говори сам по себе си...Нито той заслужава да си спомняш за него,нито тя заслужава приятелството ти...Игнорирай ги напълно-те го заслужават!!!![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Незнам,просто аз на твое място ще коля и беся.
Явно си изгубила 7 месеца ей тъй с човек който явно не си заслужава...както и с някаква измислена приятелка.Ами най-добре стой настрана от тях и занапред бъди по внимателна с хората...
Брях,брях
пълни идиоти са и двамата. не се занимавай с тях![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Щом гаджето ти се е влюбило в твоя приятела значи въобще не е бил влюбен в теб : ) А за приятелката ти .. за нея няма кво да се говори ...
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Още някой ще й разясни ли, че приятелката й не й е приятелка , или разбрахте , че се подразбира![]()
Не излизай с тях...
и двамата не те заслужават.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
На такава каква приятелка й викаш?Не стига,че ходи с бившия ти,към когото имаш чувства,ами и прави всичко възможно да те дразни.Забрави за тях.Колкото тя не те заслужава,толкова той повече не заслужава да е с теб.
да го духат с извинение тия '''''''приятелки'''''. в същото положение бях и затова от тогава момиче?? приятелка?! АЙ, СИКТИР!!
P.S. да живеят момчетата!xD