- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как се режат вени ;p
хи..искам да питам как се режат вениии ;д но не фаталния начин тоя за удоволствие/успокоение![]()
![]()
Ау, да ви имам успокоението на вас![]()
Аз си имам други начини, които не са болезнени, но има доза риск в тяхКакто и да е.. режеш, просто не натискаш много, а и по-добре не кълцай ръката
Избери си друго място..
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ти си мазохист/ка! Друго не мога да кажа за тебе!
Не е мазохистка, а просто иска да привлече внимание и в същото време да е модерна. Кой знае, колко ще плаче след като се нарежеПървоначално написано от programings
![]()
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Мода?Не е мазохистка, а просто иска да привлече внимание и в същото време да е модерна!![]()
каквото и да не е станало.. не е начина да се режеш ..
това изобщо не успокоява .. и ако си мислиш че така ще станеш нещо повече... сбъркал/а си ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
каквото и да не е станало.. не е начина да се режеш ..
това изобщо не успокоява .. и ако си мислиш че така ще станеш нещо повече... сбъркал/а си ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси успокоението...
Кое му е успокояващото да си режеш вените.
п.п. Ти да не си чел/а "Академия за вампири" !?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Леле, вие не сте добре, честно!
Е гати успокоението... Да бе как, и аз така се успокоявам постоянно... Ти да видиш целите ми ръце са надраскани, пък и не само те. Ръце, крака всичко. Даже вече взех да си рисувам разни формички, че да е изглежда по-ВЕСЕЛО..!![]()
Не, не... Тая МОДА ще ви довърши всички, пък да не говорим, че емовските простотии бяха модерни преди година-две...!
Не можеш ли да спортуваш бокс или каквото и да е, а ако ще и в стените си блъскай главата, пак по-добре...
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
If you ain't first, you're last!
като почнеш ще се откажеш.Инче най-добе в топла ваана щото не боли![]()
Попринцип би трябвало в студена да не боли,защото студа притъпява болката,а топлината точно обратното...Но май в твоя случай трябва да боли,а ?Та ако искаш да си причиниш възможно наай-много болка в емовски стил:Нагорещяваш нож до червено,потапяш го в ледено студена вода и още докато се вдига пара от него си драскаш ръцете.Сигурно за психар/ка,като тебе еуфорията ще е голяма.
Same shit,different day .
Първоначално написано от diamondstar
Не си в ред.![]()
А бе ей, ти нещо не у ред, я се стягай, ше си режеш вените за удоволствие, откачалка![]()
Не, не... Вие сте някви психопати![]()
Ти (създателя на темата) и всички където дават МЪДРИ съвети..
Направоо... Газариика майнаСамо, че проблема е, че не сте и гъзари
![]()
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
If you ain't first, you're last!
Я запейте всички с мен сегаа:
психопааат, психопааат!!
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
"За успокоение"![]()
Не мисля, че който го е написал е психопат, просто нещо е залитнал/а.
Хаха човек тва звучи бруталноПървоначално написано от Destroyer89
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
тва не е от най-успокояващите неща аз съм го правил само че не нарочно а без да искам,а от падане с колело.боли много и се стига до загуба на кръв,припадъци и такива лоши неща![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
охх корема ме свива, докато ви чета глупостите.![]()