.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Взимаш една лъжица и се режеш с нея

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    както се реже салам

Аби вие с всеки изминал ден полудявате !! Как да си прережа вените ?? Да ви имам удиволствието . . . Стегнете се забога !

Добре, сега ще ти обясня как става... Не съм сигурен и аз защо.

1. Не се режат ВЕНИТЕ за успокоение, а за да се самоубиеш. Когато наистина искат да ги срежат, повечето идиоти ги режат на ширина, по средата - това не помага, трябва да се разрежат по дължина, с поне пет сантиметров разрез, за да те убие, преди да те намерят.

2. За рязането за УСПОКОЕНИЕ НЕ СЕ РЕЖАТ ВЕНИТЕ. Идеята е да ЗАБОЛИ, не да те убие. Реже се нагоре по ръката, по предмишницата, преди свивката на лакътя, така че да не се вижда с дълъг ръкав. Правят се пет-шест разреза, примерно.

П.п. Ти си тъпо копеле, принципно, но все пак внимавай да не те хванат вашите и си опаковай ръката в някакви бинтове, след като приключиш. И НЕ ПО ВЕНИТЕ, за последен път ти казвам.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    с много желание и с остър предмет ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

I ♥ machoka Супер фен
    с резачка за дърва ;p

Цитирай Първоначално написано от PinkMojo
    А бе ей, ти нещо не у ред, я се стягай, ше си режеш вените за удоволствие, откачалка

е по тая логийка за успокояването по-добре и по успокояващо би било да си отреже направо главата =D> [-o< [-o<

Повече от фен Аватара на VikitoRia

Re: как се режат вени ;p

Цитирай Първоначално написано от diamondstar
    хи..искам да питам как се режат вениии ;д но не фаталния начин тоя за удоволствие/успокоение
    Ти луд ли си бе??? Знаеш ли какви белези остават... не винаги изчезват... предполагам, че си някой 12 годишен пикльо който си няма друга работа и да привлече някакво внимание вените тръгнал да си реже... познавам най-малко 5 човека като теб дето искат и си режат вените и то не за друго, а за да се правят на интересни... Чудя се вече какво ли ще правят след 3-4 години сигурно ще си бръснат главите и на тях ще татуират 333

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от euphorie
    Цитирай Първоначално написано от Rashugun

ето така

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    С

Шегата на страна има толкова много и корено различни методи които ще ти подействат успокоително.
    Another Wild Girl

Град
    Плевен
    наистина действа успокоително аз само се драскам не си режа вените да умирам така че опитай така

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Banned Супер фен
    Град
    Varna

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    С на баща ти дрелката . Много добре ме чуй сега. НЕДЕЙ СИ РЕЖИ ВЕНИТЕ. Сега същност според мен ти е толкова скучно, че си решил да привлечеш вниманието на хората във форома и да си натрупаш коментарчета. Има много други начин да релаксиаш. Душ, лягаш и дишаш дълбоко, пееш, може да излезеш с някой приятел/ка, масаж или ако искаш да си печиниш болка вземи да учиш докато не те заболи главата! Ама недей се кълцай! Ако да режеш ти доставя одоволствие като пораснеш стани хирург! Айде пожелавам ти да послушаш съветите на хората с мозък, които те съветват да не парвиш тази глупост и да останеш цял още дълго време.
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    с брадва

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    Еми.. аз имам доооста белези от мазохистични простотии.. не си струва.. сега хората ме мислят за ненормална.. пхаха.
    Иначе има една такава красота в гледката да видиш как ти се показва кръвта.. болни мозъци кооолкото искаш.
    Но в това да се нараняваш има доза успокоение.. например при разни малтретирани същества, които са отчаяни от света и мислят, че те са виновни.. като се нараняват един вид изкупват вината си и се чувстват доволни.. За това не наранявайте хората около вас, щото не знаете кой къв ненормалник е.
    Mistakes are proof that you are trying.

С нож...
    Vuzmojnosta za pobeda se krie v samata ataka.

Цитирай Първоначално написано от rns92
    Цитирай Първоначално написано от programings
    Ти си мазохист/ка! Друго не мога да кажа за тебе!
    Не е мазохистка, а просто иска да привлече внимание и в същото време да е модерна. Кой знае, колко ще плаче след като се нареже

+1.. абе, момиче, ти да не си ЕМО ;д
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

И аз го правя редовно .. приятелите ми са против това,но на мен ми доставя удовоствие смисъл, че аз не си режа вените ами просто мястото между китката и лакътя ( дано да ме разбрахте ) ... Според мен нямя нищо лошо :]]

Цитирай Първоначално написано от fortvilelse
    Еми.. аз имам доооста белези от мазохистични простотии.. не си струва.. сега хората ме мислят за ненормална.. пхаха.
    Иначе има една такава красота в гледката да видиш как ти се показва кръвта.. болни мозъци кооолкото искаш.
    Но в това да се нараняваш има доза успокоение.. например при разни малтретирани същества, които са отчаяни от света и мислят, че те са виновни.. като се нараняват един вид изкупват вината си и се чувстват доволни.. За това не наранявайте хората около вас, щото не знаете кой къв ненормалник е.
    +1

Град
    Haskovo
    без да се обиждаш за мен си пълно ку-ку

Град
    МайнаTown
    ква е тая тема ? баси болните мозъци....

Re: как се режат вени ;p

Цитирай Първоначално написано от diamondstar
    хи..искам да питам как се режат вениии ;д но не фаталния начин тоя за удоволствие/успокоение
    слагаш си раката на дъска и калцаш докато не се успокоиш...
    рязал съм си вените не помага нищо
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Пфф тва е супер тъпо и ненужно..намери си друг начин за успокоени..
    Много са ми интересни тия хора които се опитват да привлекат внимание по този начин..тва са мн жалки хора/не се обиждай/ После колко ще съжалявате за тези белези по ръцете..преди 1 година и аз си направих ама точно две чертички които и до сега си ги имам..
    Не падайте толко ниско хора..мн филми гледате..
    Женско съм..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си