- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как се режат вени ;p
Аби вие с всеки изминал ден полудявате !! Как да си прережа вените ??![]()
Да ви имам удиволствието . . . Стегнете се забога !
![]()
Добре, сега ще ти обясня как става... Не съм сигурен и аз защо.
1. Не се режат ВЕНИТЕ за успокоение, а за да се самоубиеш. Когато наистина искат да ги срежат, повечето идиоти ги режат на ширина, по средата - това не помага, трябва да се разрежат по дължина, с поне пет сантиметров разрез, за да те убие, преди да те намерят.
2. За рязането за УСПОКОЕНИЕ НЕ СЕ РЕЖАТ ВЕНИТЕ. Идеята е да ЗАБОЛИ, не да те убие. Реже се нагоре по ръката, по предмишницата, преди свивката на лакътя, така че да не се вижда с дълъг ръкав. Правят се пет-шест разреза, примерно.
П.п. Ти си тъпо копеле, принципно, но все пак внимавай да не те хванат вашите и си опаковай ръката в някакви бинтове, след като приключиш. И НЕ ПО ВЕНИТЕ, за последен път ти казвам.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
с много желание и с остър предмет ...![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
с резачка за дърва ;p![]()
Първоначално написано от PinkMojo
е по тая логийка за успокояването по-добре и по успокояващо би било да си отреже направо главата =D> [-o< [-o<
Ти луд ли си бе??? Знаеш ли какви белези остават... не винаги изчезват... предполагам, че си някой 12 годишен пикльо който си няма друга работа и да привлече някакво внимание вените тръгнал да си реже... познавам най-малко 5 човека като теб дето искат и си режат вените и то не за друго, а за да се правят на интересни... Чудя се вече какво ли ще правят след 3-4 години сигурно ще си бръснат главите и на тях ще татуират 333Първоначално написано от diamondstar
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
ето такаПървоначално написано от euphorie
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Шегата на страна има толкова много и корено различни методи които ще ти подействат успокоително.![]()
Another Wild Girl
наистина действа успокоително аз само се драскам не си режа вените да умирам така че опитай така
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
С на баща ти дрелката. Много добре ме чуй сега. НЕДЕЙ СИ РЕЖИ ВЕНИТЕ. Сега същност според мен ти е толкова скучно, че си решил да привлечеш вниманието на хората във форома и да си натрупаш коментарчета. Има много други начин да релаксиаш. Душ, лягаш и дишаш дълбоко, пееш, може да излезеш с някой приятел/ка, масаж или ако искаш да си печиниш болка вземи да учиш докато не те заболи главата! Ама недей се кълцай! Ако да режеш ти доставя одоволствие като пораснеш стани хирург! Айде пожелавам ти да послушаш съветите на хората с мозък, които те съветват да не парвиш тази глупост и да останеш цял още дълго време.
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Емо?
Еми.. аз имам доооста белези от мазохистични простотии.. не си струва.. сега хората ме мислят за ненормална.. пхаха.
Иначе има една такава красота в гледката да видиш как ти се показва кръвта.. болни мозъци кооолкото искаш.
Но в това да се нараняваш има доза успокоение.. например при разни малтретирани същества, които са отчаяни от света и мислят, че те са виновни.. като се нараняват един вид изкупват вината си и се чувстват доволни.. За това не наранявайте хората около вас, щото не знаете кой къв ненормалник е.
Mistakes are proof that you are trying.
С нож...
Vuzmojnosta za pobeda se krie v samata ataka.
Първоначално написано от rns92
+1.. абе, момиче, ти да не си ЕМО ;д![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
И аз го правя редовно .. приятелите ми са против това,но на мен ми доставя удовоствие смисъл, че аз не си режа вените ами просто мястото между китката и лакътя ( дано да ме разбрахте) ... Според мен нямя нищо лошо :]]
+1Първоначално написано от fortvilelse
без да се обиждаш за мен си пълно ку-ку![]()
слагаш си раката на дъска и калцаш докато не се успокоиш...Първоначално написано от diamondstar
рязал съм си вените не помага нищо
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
Пфф тва е супер тъпо и ненужно..намери си друг начин за успокоени..
Много са ми интересни тия хора които се опитват да привлекат внимание по този начин..тва са мн жалки хора/не се обиждай/ После колко ще съжалявате за тези белези по ръцете..преди 1 година и аз си направих ама точно две чертички които и до сега си ги имам..![]()
![]()
Не падайте толко ниско хора..мн филми гледате..![]()
Женско съм..