Пиша много по късно от всеки друг ,но поне с знание.
От студената вода боли.
Не се режи с нож остават белези.
за 2 лева ще си купиш ножчета и то свестни.
Преди да режеш където и да е подсигури си
марли,бинт ,спитр ,крем за отворени рани,ластик с който да пристегнеш,и причина.
След това се прави така избираш мястото,епилираш го .
Запомни не се реже напречно.
Вземаш ластикът и връзвап например за китка връзваш над лакътя.
Така ръката посиняжа не се достажя кислород.Режеш но не напречно че да не иде сухожилие че става лошо.Попиваи кръвта,не клепаи навсякъде.Не прави дълбоки разрези.Най-добре да са по плитки и по малки .правиш колкото искаш кеисх се после развързваш ластикът и тогава се чувства болка.После миеш с топла вода.Слагаш кремче ,марля и бинтоваш.
Само си намери причина.Раничките заздравяват максимум до 5 дена ако се грижиш правилно.Съвет за да предотвратиш белези след първия ден не слагаи марли и бинтове мажи с бебешко олио подхранва кожата и нанасяи крем.
Малко късно но разяснено от почитател на този стил успокоение.
И аз го правя редовно .. приятелите ми са против това,но на мен ми доставя удовоствие смисъл, че аз не си режа вените ами просто мястото между китката и лакътя ( дано да ме разбрахте ) ... Според мен нямя нищо лошо :]]
Sanity is for the weak Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста. Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@