.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: ПОМОЩ!!

ПОМОЩ!!

Сестра ми е писала тези глупости
    Моля да не се доверявате на непознати хора

Отиди на лекар...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Кажи ми, че темата е шега....
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Re: ПОМОЩ!!

Цитирай Първоначално написано от Malrtira
    Искам да ви питам има ли начин да се излекуваш от гействoto
    Сякаш че съм гей - чувствам че момчетата за величествени пред мен
    Започни да ходиш на фитнес и тренирай здраво с много тежести и яж орехи и ще ти се покачат нивата на тестостерон в кръвта и може да се оправиш УСПЕХ !

Благодаря на всички,но най вече на дейо

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бургас
    ПОТРЕСЕН СЪМ .....

Не само ти... Всички сме потресени о.о

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    И защо сте потресени?Защото един човек има смелостта да си признае наклонностите ли?И това трябва да е смешно и жалко и да се държите с него като със спинозен,така ли?Да ви завиди човек на закостенялото мислене...

По темата:Това,че ги чувстваш за величествени не означава,че непременно си падаш по тях сексуално...Може просто да не си намерил подходящото момиче,което да те впечатли достатъчно и виждаш тези качества в собствения си пол..Ако толкова искаш да разбереш контактувай непрекъснато с момчета(приятели и познати) и с времето сам ще разбереш дали те влекат и сексуално или е било само временно...И ако се окаже,че си хомосексуален това не е болка за умиране,човек си като всички останали с права и чувства
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    И защо сте потресени?Защото един човек има смелостта да си признае наклонностите ли?И това трябва да е смешно и жалко и да се държите с него като със спинозен,така ли?Да ви завиди човек на закостенялото мислене...

По темата:Това,че ги чувстваш за величествени не означава,че непременно си падаш по тях сексуално...Може просто да не си намерил подходящото момиче,което да те впечатли достатъчно и виждаш тези качества в собствения си пол..Ако толкова искаш да разбереш контактувай непрекъснато с момчета(приятели и познати) и с времето сам ще разбереш дали те влекат и сексуално или е било само временно...И ако се окаже,че си хомосексуален това не е болка за умиране,човек си като всички останали с права и чувства
    Точно така всички са хора били те хомо или не. И според мен проблема на момчето е по-скоро,че е още е малък и не е възмажал но времето ще покаже.

Мега фен
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Човече, ако ти е генетично заложено да си гей, не можеш се оправи. Има една щитовидна жлеза деото ти определя нивото на адреналина.
    Но ако в последствие си станал гей, има начин. Трябва да промениш мисленето си, може да отидеш на психотерапевт.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от allureveil
    Човече, ако ти е генетично заложено да си гей, не можеш се оправи. Има една щитовидна жлеза деото ти определя нивото на адреналина.
    Но ако в последствие си станал гей, има начин. Трябва да промениш мисленето си, може да отидеш на психотерапевт.
    +1

Че какво лошо има да си гей? Ако чувстваш че мъжете те привличат повече от жените тогава защо не? А може просто да минеш за бисексуален докато не разбереш какво всъшност искаш. В крайна сметка няма нищо лошо в това да те привличат мъжете повече от жените. Въпросът е дали ти ще се приемеш като такъв или ще го отричаш от страх.

Питах ви защото мислех да се самоубия - никакъв смисъл на живота ми няма да имма
    Не ставам и толкова

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Няма как да се излекуваш.
    Това не е болест. Това е нещо, с което си роден.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Malrtira
    Питах ви защото мислех да се самоубия - никакъв смисъл на живота ми няма да имма
    Не ставам и толкова
    Защо да няма смисъл? На колко години си? Ако не други поне се опитай да разбереш дали наистина си гей или не. Ако си има толкова много неща които можеш да направиш да защитаваш правата си да помагаш на тази общност. Ако не си можеш да помагаш и без да си част от тях да направиш света едно по добро място за по различните. Смисъл винаги има. Ничий живот не е лишен от него просто трябва да го намериш. А да се самоубиеш е възможно най-глупавото решение. Не постъпвай като страхливец живей живота си и го направи по начина по който искаш каквото и да ти струва. Това е достатъчна причина да не се самоубиваш.

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93

Аз съм контактуал с момчета и да ти кажа имам привличане само към момИчета
    Даже сега едно
    Извинявам се за ебавката с доверието ти че съм гей ама
    Тея нееща сестра ми ги писа
    Докат съм бил на екскурзия
    Ще я набия от ваше име
    Моля да не ме приете като гей заради тая базикня на шибаната ми сестра защото форума ми е интересен и смятам да пиша вътре

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    омг о.О
    тя ти знае пас-а
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    омг о.О
    тя ти знае пас-а
    :

Бахти и бъзика дет станал

Град
    Tроян
    мойта сестра ако напише нещо такова ще я фърля през терасата.

Цитирай Първоначално написано от skorpio458
    мойта сестра ако напише нещо такова ще я фърля през терасата.
    =D>
    Лицето и е станало плоско казам ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си