.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ ..

Помощ ..

Ами .. не знам как да започна .. Ходех с едно момче преди година .. и когато скъсахме разбрах че най-добрия ми приятел ме харесва .. чувствах се самотна и приех на приятеля си .. но смед 7 дни скъсахме .. не вървеше .. но той все още ме харесва .. Не съм сигурна но мисля че и аз започвам да го харесвам .. всеки ден прекарвам с него и това започва да ми харесва .. но ако му кажа ще тръгнем и след време ще скъсаме и приятелството ни ще се развали .. моля ви някой да ми даде съвет .. и моля ако някой реши да ме обижда или да пише гадни коменти молля по-добре не ги пишете !!![/i]

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Той те харесва, ти го харесваш... тогава какъв е проблема?? Ако си сигурна, че това е което искаш давай и само напред.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Бургас
    Имам ЕДИН въпрос : На колко сте ?

Голям фен Аватара на Crazytu
    И какъв ти е проблема щом го харесваш (сигурна ли си за това) и той теб също? Ако се притесняваш, че приятелството ви ще се развали (което не е сигурно), помисли кое е по-важно за теб, да го запазиш като приятел или да опиташ за нещо повече ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Очевидно не сте дорасли за такива отношения...Не се занимавайте с глупости,ами си трайте и запазете приятелството си засега
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Така значи той те харесва и ти него и ни питаш какво да правиш? Това ви е проблема на момичета защо смятате че като ако примерно тръгнеш с някой и след това скъсате не може пак да си останете приятели?Ти сама трябва да си прецениш дали ще се получи,ние неможем да ти помогнем защото не ви познаваме
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Така значи той те харесва и ти него и ни питаш какво да правиш? Това ви е проблема на момичета защо смятате че като ако примерно тръгнеш с някой и след това скъсате не може пак да си останете приятели?Ти сама трябва да си прецениш дали ще се получи,ние неможем да ти помогнем защото не ви познаваме
    Ами смятам така защото до сега не съм имала кой знае колко гаджета .. но винаги след като скъсаме си разваляме отношенията ..

Мега фен
    намери си момче, към което наистина изпитваш нещо. това с приятеля ти е просто самонавиване.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си