Здравейте, аз съм нов тук и реших да пусна първата си тема с нещо, което ме вълнува, тъй като ми се е случвало.

То при мен не е точно изневяра, сигурен съм, че тя не е спала с другия пич. Просто в един момент се оказа, че ни върти и двамата. Та - как стана:

Ходихме някъде около 2 месеца, ама всеки ден заедно, всичко си беше идеално и в един момент започна да се държи странно, нещо взе да става заета, да не й се излиза. Забравих да кажа тя е на 16 и не учим заедно, от квартала на баба ми е. Може малко смешно да звучи, но реално баба ми ни запозна. Както и да е. Трябваше един уикенд да дойде с мен и моя клас на екскурзия извън София за две вечери и нали всичко уж е ок и в четвъртък вечерта - един ден преди да заминем ми каза, че няма да може да дойде, защото трябвала да бъде на нещо си с нейните а взели да й правят проблеми. обаче странното беше, че много настояваше аз все пак да замина. Много се чудех какво да правя, защото искам да съм с нея. Тя ми разправя, ще ти се сърдят приятелите и т.н. а до тогава никога не ми е говорила за приятелите, много добре знае, че пред приятелите ще избера нея. Както и да е. Аз реших да замина. Стана така, че в петък реших първата вечер да бъда с нея а втората да отида на екскурзията. Само, че не й се обадих, щото го реших в последния момент. Реших да я изненадам и отидох в тях, взех й от любимия шоколад и ебаси шока... Майка й ми каза, че я няма, била отишла на екскурзия. Супер тъпа ситуация. После бяха телефони, разправии. Оказа се, че е отишла на някакъв купон за рождения ден на някъв си там от нейното даскало - по-голям от нея. Стана голям скандал и се разделихме. По-късно разбрах, че те са излизали още докато е ходила с мен. Видях го на снимка, пълен смешник - ама нали е по-голям. Та така.. Сега вече съм ок де. Даже като се замисля, стана по-добре така.

П.П. Можете сега вие да разкажете вашите случки.