Здравейте,момче на 16 години съм и от 3-4 месеца не спират да ми излизат пъпки по лицето(акне).Ще съм ви благодарен ако кажете с какво да ги мажа.Първо пробвах с рол-ончето на гарниер което го рекламират,но не помогна,после минах на салицилов спирт+няква пудра която ми каза аптекартака да слагам след като изсъхне спирта,но и това не помогна.Сега използвам Имекс(сапунчето+кремчето),н о не виждам и това да ми помога.Благодаря Ви предварително![]()
не го стискаи!!! ще се разрани после ще стане рана и после белег. аз имам белег от една пъпка и като се усмихна става на дупка. използваи нящо за пъпки. от орифлеим има6е едно SOS. много е добро. опражя ти пъпките. а за навън може някакъв коректор. на 18 ще ти мине![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
пробвай Nature's-един познат имаше мн.пъпки като почна да ползва крема+маската,лицето значимо му се изчисти,не казвам напълно без нито една пъпчица,но определено имаше добър ефект...
може и Zinarit или пък и лимон![]()
а това Nature's откаде да си го купя дай-малко повече инво колко пари е ... а зинерит е май същото като имекс ..
Препоръчвам ти BIODERMA,тя е доста скъпичка,но ефектът е мигновен. А ако търсиш нещо също качествено и на изгодна цена опитай с ХУМА,за 2.40лв. е и ефектът също е добър!Успех ;]
Аз също бях като теб,но откакто използвам BIODERMA SEBIUM AL-21.89 и VICHY NORMADERM-9.60 малко скъпо ми излезе но много ми помогно
От всички боклуци, които съм пробвал зинерита върши най-добра работа, но кожата ти става много суха. Мажи се редовно само със зинерит и до 10 дена една пъпка няма да имашсамо суха кожа
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Измивай си лицето по колкото се може повече пъти на ден, без съпун. Трябва да помогне..при мен се полу4и(обаче съм женско)
във форума бях чела за маска за лице от аспирин и мед. Мацаш на лицето като внимаваш с очите, чакаш 15 минутки и измиваш с кръгови движения. Реших да пробвам и при мен имаше ефект. Опитай, нищо не губиш, а и не е скъпо. Натурална козметика
Fuck you You fucking Fuckers
други мнения ?! помага ли бирената мая ..
човече ще ти кажа едно нещоПървоначално написано от replaybe
по-добре отиди на дерматолог
има различен тип кожа,има различни видове пъпки и т.н.
разучи и отиди при някой добър дерматолог .. ама само лекарства ... не ходи на козметик да те изтисква или нещо,защо на твоята възраст е нормално да ти излизат пъпки
който не трябва да се стискат
![]()
дайте още мнения !!! това BIODERMA какво представлява дай повече информация !
Иди на дерматолог или на опитна козметичка. В никакъв случай не ги изстисквай. Нормално е но какво да се предприеме не може да се предпише по интернет.
бирената мая помага ли ?