- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво искате да продават в училищните павилиони?
Искам да попитам какво бихте желали да има в училищните павилиони, тъй като ще отваряме павилион до едно училище. Та се чудех какво ще хареса на децата.![]()
![]()
Ми то всичко си има.. от мазни банички до ябълки..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Цигари на дребно, пържени картофи и наливна бира![]()
Ама вие имате ли разрешително ли , там квото е за тоя павилион? щото и аз съм пордавала някви вафли и сокчета, купени от съседния магазин.![]()
![]()
Иначе аз бих искала да се продават повече плодово, пък що не и някаква пакетирана саладка.Като цяло по-здравословни неща.
плодове най-вече и нес тий и активия ;D
Fuck you You fucking Fuckers
Цигари на дребно, алкохол и марихуана100% ще има голяма печалба
![]()
цигари, коз, наркотици, бири, алкохол, шкембе чорба, шопска салата и карти (разбирайте го както искате)![]()
идилия! <3
Решени тестове.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Цигарки,бирички-мирички,хубаво кафенце.Такива ми ти работи.![]()
Брях,брях
какво ше се хареса на децата или на изродите, които се смятат за деца...Първоначално написано от schooler
щото има разлика, за децата ше е хубаво една добра мазна храна, щото мазнините са важни малко или много.. в лавките няма такива екстри и затова не ходя там.. все пак енергия е това.. баници, пица на парче, джобове с разните салати... дори дюнери! Макар че те вече са ненужно гадни
за изродите - цигари, бири и кафета.. айрян за изтрезняване и алка-залцер, ако айряна не помогне!![]()
Много бих искала да моето училище да има дюнери!!Иначе кисело мляко(предимно плодово), кифлички, банички, пици, сандвичи (но някви вкусни, с много неща и на достъпна цена, а не с кучешки салам, половин лъжичка салата и мнооого хляб), вафли, кроасани, плодове, дори бих яла някакви манджички, защото все пак на училище седиме до късно...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1Първоначално написано от Chacho
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Сега като се замисля, шкембе, ама 'юто, 'юто![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Марихуана и чипс=ще съм ви редовен клиент![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
на първо място дюнери
ако не ..може пица или хамбургери
а ...и бира също може щото ми писна да си купувам в междучасията или след часовете![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
около моето училище има всичко, така че нямам претенции.![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Огледала да накичя цялата стая да могат ,както каза някой по-горе ,изродите да си гледат сеира и упадналия начин на живот.
Не , че тъпча нещо на даскало ама като се има предвид ,че повечето у-ща са в гъстонаселени райони не виждам какъв ви е проблема да отскочите до близкия магазин , там хем бира , хем цигарки ще си намерите.
Тревата толкова ли няма някой заек , от който да си купите?
Малко намаление на цените бих желал аз , поне да не си пръскат всичките пари за глупости децата,че 100гр баничка с 10гр извара не върви да струва левче.
[quote="Tempest
...за децата ше е хубаво една добра мазна храна, щото мазнините са важни малко или много.. в лавките няма такива екстри и затова не ходя там.. все пак енергия е това.. баници, пица на парче, джобове с разните салати... [/quote]
^Такива в нашта лафка си има![]()
Можете да измислите нещо, свързано с празници- картички, глупости...
Ако имате чувство за хумор и можете да рисувате добре, да направите некви яки послания, свързани с даскало, на картон. А ако си нямате лафка- да я заместите, но с това последното като че ли голям зор ще видите.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
искм яко протеин глутамин таурин кофеин и някви аминокиселини + сандвичи 1 пържола м/у нея лист маруля/зеле и още 1 пържола![]()
ей ттай и аз искам !! Може и биричка, щото понякога ожаднявам:ДПървоначално написано от fenasf
ЧИО С ЧУШКА!!!!![]()
![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....