- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво искате да продават в училищните павилиони?
е чак цаца и картофи не..Първоначално написано от Cybershot
не че не ги ям ама няма време в междчасието за тяхно ako e в някой ресторант става
![]()
иначе може бира. бира щом има пак е добре![]()
:P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Ми некфи сандвичи и ей такива неща за ядене ама да не им е изтекъл срокът на годност миналия месец.
дрога и цигари![]()
![]()
![]()
![]()
а за ядене-мюсли
Първоначално написано от northernice
![]()
![]()
задължително КОЛА и чипс!![]()
Чуй ся искам да имаш тостер с кашкавал в който да слагаш домати, краставици, кетчуп и червено месо без мазнина и да го продаваш за 1,50 лв.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
плодови млекца, ама от яките - с цели плодчета и по възможност да не блъскат толкова осезаемо на нишесте като "Активия"-та, с която са запълнени рафтовете на хладилниците в лавките.
ЕДИт
умноПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Как може да сте толкова невменяаеми всички? 80% от постовете я марихуана я бира я нещо друго... А курви нещете ли да има също? После защо казвали, че младеща била тъпа... Как може да сте толкова задръстени? Ако наистина искате трева можете лесно да си намерите ако не сте много много зле и никой няма да иска да ви продаде, а пък за останалите дет се правят на готини като напишат, че трева искат а пък и бира ги е страх да опитат няма да коментирам.
По темата : Пилешки пържоли, шишчета, варени яйца/картофи, ориз в кутиийки може и кисело мляко абе все полезни неща без много много мазнина. Ако и протеинови шейкове почнете да правите ще сте златни xD И забравих плодове ябълки и банани на бройка
Ябълки, банани, форнети, плодово мляко и разните там сладки работи. За първите три мога само да си мечтая да се продават там, разбира се.
ХАХАХАХ мести се в 127 СОУ в центъра там в лафката продават и 3те xDПървоначално написано от WaterLilly