.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Кичури

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien

Кичури

Как да накарам майка ми да ми разреши да си направя кичури Казва ми че съм щяла да преличм на папагал , а аз и казах че това си е мой проблем . И също че щяло да си унищожа хубавата коса , аз и казах че това е моята коса и си е моя работа дали ще унищожавам или не . Мн искам кичури и немога да разбера защо не ми дава .
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не ти дава,защото наистина доста ще
    си съсипеш косата и след това ще съжаляваш,че
    си направила тази грешка и ще се чудиш как да си
    я възстановиш..По-добре недей кичури ми подстрижи се
    по-различно - щом искаш новост.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

На колко си? Не вярвам на повече от 14. Твоята коса си е и е твоя работа дали ще я угищожаваш, но явно още си малка и не можеш да прецениш. И майка ти е много права-първо, че наистиан косата ти ще се унищожи и второ, наистина може да приличаш на папагал. После ще съжаляваш.

Пробвай с фотошопа да видиш на някоя твоя снимка дали наистина ти отива.Ако е така,ще имаш поне едно веществено доказателство пред майка си.
    Плюс това днешните бои ги правят с доста по малко химия.Моите първи кичури бяха на 13 и от тогава съм сменила русо,рижаво,червено,кестен во преди да се върна пак на кичурите,които се оказаха най-добрата оферта.А и ги правя през няколко месеца,защото косата ми расте като луда.Така ли расте увредена коса ?

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Тао си зависи от косата, иначее не знам как да я убедиш - с фотошопа едобра идея

направи се с отмиващ се спрей даже може често да сменяш цветовете ако искаш истински съвет от мен не си прави ще ти омръзнат и ...
    hi all

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си