.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

много ми е кофти

Чувствам се ужасно зле заради една направена несправедливост спрямо един човек.Не съм я направил аз,случаят дори не е свързан с мен,но се чувствам зле.Нищо абсолютно нищо не мога да направя за да променя случилото се,но то просто не ми дава мира и ми трови здравето.Мразя несправедливостта.В такива моменти мразя живота и просто се питам-защо по дяволите стана така,толкова е несправедливо.Как да преодолея такова нещо за което нито съм виновен,нито мога да направя нещо.Не мога да споделя с никого,просто няма да ме разберат.Гадно е,че на добри хора им се случват лоши неща.Даже незнам защо пиша тук.Може би защото съвсем малко ми олеква като си излея душата.

Прегледай ТАЗИ тема!

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Просто си повтаряй, че нямаш никаква вина в случая, по света се случва какво ли не не можеш да спреш всички несправедливости понеже не ги обичаш, приеми нещата такива, каквито са
    PS и моля не си режи вените
    Успех!!!

Re: много ми е кофти

Цитирай Първоначално написано от maroin
    Чувствам се ужасно зле заради една направена несправедливост спрямо един човек.Не съм я направил аз,случаят дори не е свързан с мен,но се чувствам зле.Нищо абсолютно нищо не мога да направя за да променя случилото се,но то просто не ми дава мира и ми трови здравето.Мразя несправедливостта.В такива моменти мразя живота и просто се питам-защо по дяволите стана така,толкова е несправедливо.Как да преодолея такова нещо за което нито съм виновен,нито мога да направя нещо.Не мога да споделя с никого,просто няма да ме разберат.Гадно е,че на добри хора им се случват лоши неща.Даже незнам защо пиша тук.Може би защото съвсем малко ми олеква като си излея душата.

ясно. Не трябва да се чувстваш виновен за нещо коеето не си направил не зн какво се е случило за това мога да ти кажа само 1 Неможе да променим миналото,но може да променим бъдещето.Казваш че вече нищо неможеш да направиш но това едва ли е вярно. А повреме на случката можел ли си да помогнеш някак??...може би оттам ти идва вината че си можел да помогнеш тогава а сега вече смяташ че не....

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Случилото се няма абсолютно нищо общо с мен,даже го разбрах много по късно.Драмата на моя живот идва от това,че приемам нещата от живота много навътре даже и ако не са пряко свързани с мен.Дълъг път трябва да извървя за моето емоционално израстване.Може и никога да не се променя не знам.Имам два избора -да преодолея тези неща които ме измъчват или да се побъркам.Ще се постарая за първото и бог да ми е на помощ.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Честно да ти кажа аз съм перживявала много такива кризи.. и под съзнателно съм мислела че имам вина че съм можела да поправя нещата ако.... и това "ако" винаги ме е тормозело ,но в крайна сметка нама смисъл от него защото то вече е минало ... каквото е било писано от съдбата това е станало не можем да върнем времето и да поправим минали неща ... просто го преживяваме преодоляваме ставаме и продължаваме!
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си